Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη - «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου»

Τα συγκλονιστικά λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη - «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου»

Συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή «Μαζί σου», η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, ο οποίος άσκησε βία πάνω της ήταν για ασήμαντη αφορμή.

Όπως αποκάλυψε η κατάσταση έγινε χειρότερη στη συνέχεια. Ενώ, μια ημέρα μπήκαν σε ένα ασανσέρ και άρχισε να την χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές.

«Αυτοί οι άνθρωποι έτσι έχουν μάθει να φέρονται. Θέλουν να σε κάνουν υποχείριο τους, για να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορείς χωρίς αυτούς. Ότι είσαι αδύναμη και πρέπει πάντα να στηρίζεσαι πάνω τους. Όταν καταλάβεις τι άνθρωπος είναι και τον ξεγυμνώσεις, απλά φεύγεις από δίπλα του. Θέλω να μιλήσω και πρέπει να μιλήσω. Για τις γυναίκες που περνούν χειρότερες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι πρέπει να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να φύγουν.

Μαρία Καρλάκη πρώην σύντροφος κακοποίηση

Στην αρχή της σχέσης, ήταν μια μέρα που μαγείρεψα και πήγα να βάλω ρίγανη. Τότε άρχισε να φωνάζει και να με πιάνει από το μπράτσο «Μα τι κάνεις; Δεν έχεις δοκιμάσει το φαγητό;» Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά… Η βία έχει στάδια. Αν τον συγχωρέσεις ξεκινά ξανά η χειραγώγηση και ύστερα η σωματική βία. Ένιωθα ότι μπορεί να τον αλλάξω… Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί υπήρχαν ωραίες στιγμές μέσα στη σχέση. Έχω μάθει να προσπαθώ και όταν χαλάει κάτι να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν αλλάζει ένας τέτοιος άνθρωπος.» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη.

Στην εκπομπή «Μαζί σου», συγκλόνισε και ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Λίγα λόγια για την Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά. Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης. Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι’αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της. Από εκείνη τη χρονιά μέχρι και σήμερα είδε μεγάλη επιτυχία.