Έχασε την μάχη με τον Covid - 19 γνωστός ηθοποιός

Καταρρακωμένη η σύζυγός του, ήταν μόλις 41 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχασε την μάχη με τον Covid - 19 γνωστός ηθοποιός

Σε ηλικία 41 ετών ο πασίγνωστος ηθοποιός του Broadway έχασε τη ζωή του μετά από πολύμηνη μάχη με τον Covid - 19. Πέθανε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Sinai στο Λος Άντζελες, όπου έδινε μάχη με τον φονικό ιό για περισσότερες από 90 μέρες.

Ο λόγος για τον Nick Cordero, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα θεατρικά Waitress και Rock of Ages. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη σύζυγό του Amanda Kloots, η οποία έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Instagram:

«Ο θεός έχει ακόμα έναν άγγελο στον παράδεισο από σήμερα. Ο αγαπημένος μου σύζυγος πέθανε σήμερα το πρωί. Τις τελευταίες του στιγμές ήταν κοντά του η οικογένειά του, να του τραγουδούν και να προσεύχονται, καθώς αποχαιρετούσε αυτό τον κόσμο. Πονάω, η καρδιά μου είναι κομμάτια, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτόν. O Nick ήταν ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος. Ήταν ο φίλος όλων, του άρεσε να ακούει, να βοηθάει και να μιλάει με όλους. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και μουσικός. Αγαπούσε την οικογένειά του και λάτρευε τον ρόλο του ως πατέρα και σύζυγο. Τόσο σε έμενα όσο και στον Elvis λείπει πολύ».

Επί της ευκαιρίας, δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα!

Θρήνος - Πέθανε από Covid - 19 κορυφαία ηθοποιός

Η Ιταλίδα ηθοποιός Λουτσία Μποζέ, η οποία ζούσε εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ισπανία, πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών από πνευμονία η οποία προκλήθηκε από τον κορονοϊό.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε ο γιός της, τραγουδιστής και ηθοποιός Μιγκέλ Μποζέ. «Βρίσκεται ήδη στο καλύτερο μέρος που υπάρχει», έγραψε στο διαδίκτυο.

Στην καριέρα της, νεότατη και εντυπωσιακή, η Μποζέ είχε πρωταγωνιστήσει σε έργα των Λουκίνο Βισκόντι και Μικελάντζελο Αντονιόνι. Στην δεκαετία του ’50 επέλεξε να εγκαταλείψει προσωρινά τον κινηματογράφο και να παντρευτεί τον Ισπανό, γνωστό ταυρομάχο Λουίς Μιγκέλ Ντομινγκίν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Μετά το διαζύγιό της, επέστρεψε στο σινεμά και συνεργάσθηκε, μεταξύ των άλλων, με τους αδελφούς Ταγιάνι, τον Φεντερίκο Φελίνι, τον Φραντσέσκο Ρόζι και τον Φαρζάν Όζπετεκ.

Πέρυσι, η Λουτσία Μποζέ είχε παρουσιάσει την βιογραφία της στην Γιορτή του Κινηματογράφου της Ρώμης.

ηθοποιός πέθανε

Πηγή: in.gr