Γιάννης Μάρκου: Αυτή είναι η νέα του συνοδός μετά την Τζούλια Νόβα - Δείτε το πρόσωπό της

Τον έπιασαν οι κάμερες του Happy Day!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μάρκου: Αυτή είναι η νέα του συνοδός μετά την Τζούλια Νόβα - Δείτε το πρόσωπό της

Όπως φαίνεται ο Γιάννης Μάρκου ούτε ένα μήνα μετά τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα, είναι ξανά μαγεμένος από την παρουσία μιας μελαχρινής γυναίκας! Η κάμερα του Happy Day, μάλιστα, έδειξε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Οι κάμερες της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή το βράδυ της Παρασκευής έπιασαν στα πράσα τον Γιάννη Μάρκου σε ραντεβού με μελαχρινή και κούκλα γυναίκα. Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως... ευελπιστεί να συνοδεύεται! Που πάει να πει πως μάλλον τον πετύχανε στο πρώτο του ραντεβού. Λέτε να ευδοκιμήσει και να τον δούμε σε κάποια σχέση;

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής κούκλας που στάθηκε δίπλα του:

Γιάννης Μάρκου: "Την έδιωξα από το σπίτι! Έχω μάθει να με σέβονται! - Αδειάζει την Τζούλια Νόβα

Γιάννης Μάρκου νέα σύντροφος μετά την Τζούλια Νόβα

Χαμός με τον χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου! Το πρωί της Δευτέρας εκείνη βγήκε στην εκπομπή Happy Day και τον... άδειασε - δείτε εδώ όλα όσα είπε - και το μεσημέρι της ίδιας μέρας εκείνος έκανε το ίδιο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γιάννης Μάρκου μέσω skype εμφανίστηκε στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και ουσιαστικά απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Τζούλια νωρίτερα.

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει.

Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports (Δείτε το βίντεο από τα extreme sports, την δείχνει με τον καθηγητή και την ομάδα της), με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι.

Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο. Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%»

Happy Day: Άδειασαν τον Γιάννη Μάρκου μετά τα όσα είπε για την Τζούλια Νόβα - "Τραγικό!"