Τατιάνα Στεφανίδου: Το βίντεο με τον Νίκο Ευαγγελάτο μέσα στο κάμπριο μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΙ

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τατιάνα Στεφανίδου: Το βίντεο με τον Νίκο Ευαγγελάτο μέσα στο κάμπριο μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΙ

Η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια) και λίγες ώρες μετά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με το Νίκο Ευαγγελάτο μέσα από το κάμπριό τους.

Ένας κύκλος έκλεισε για την Τατιάνα κι ένας άλλος σίγουρα θα ανοίξει, αν και μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος. Ωστόσο, το μόνο που ενδιαφέρει την παρουσιάστρια αυτή την στιγμή είναι να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Το βίντεο συνοδεύτηκε με το παρακάτω κείμενο:

"Μαγευτικό ελληνικό καλοκαίρι για πάντα!!! #greece #summer #summervibes #love #happiness"

Οι νέες φωτογραφίες από την κουζίνα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου - Οι διάφανες καρέκλες θα σε «τρελάνουν»

Το πρωί της Τρίτης, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας πως περνάει την ημέρα της. Πόζαρε στο τραπέζι της κουζίνας της με θέα την απίστευτη διακόσμηση και πάθαμε πλάκα.

Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι σε μαύρο και λευκό χρώμα, όπως και γενικά όλος ο χώρος. Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ, ενώ έχει βάλει και την αγαπημένη της πινελιά που είναι τα λουλούδια. Οι καρέκλες ωστόσο, που είναι διάφανες είναι απίστευτες.

«Καλημέρα σε όλους Μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι... στάση ζωής! Ένα χαμόγελο εκτός από εσάς μπορεί να «φωτίσει» και όσους έχετε κοντά σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου κουζίνα σπιτιού

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου μπήκε σε καραντίνα. Δείτε τι είχε συμβεί.