Ξεκίνησε το Καλοκαίρι ΝΟΤ - Το καλημέρα του Γκουντάρα και της Κάκκαβα! Εντυπωσιακή εμφάνιση από Χατζίδου - Ετεοκλή

Το εντυπωσιακό πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκίνησε το Καλοκαίρι ΝΟΤ - Το καλημέρα του Γκουντάρα και της Κάκκαβα! Εντυπωσιακή εμφάνιση από Χατζίδου - Ετεοκλή

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, ήρθαν για να δροσίσουν τα πρωινά μας και σήμερα ξεκίνησε επιτέλους η εκπομπή τους, Καλοκαίρι Not, στο Opentv.

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένους καλεσμένους, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της εκπομπής.

Την πρώτη «καλημέρα» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε: «Καλώς ήρθατε! Θα περάσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι μαζί και θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μόνο ευχάριστα νέα…» , με τη Ναταλί Κάκκαβα να συμπληρώνει: «Θέλω να πω ότι νιώθω πάρα πολύ όμορφα για την καινούρια μας αυτή πραγματικότητα. Νιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια δίπλα στον σύζυγό μου και έχω χαρεί πάρα πολύ που έχω γνωρίσει ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι σαν εσάς…» .

Από τη μεριά τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκαν στο άγχος της πρεμιέρα που είχαν και το χθεσινό βράδυ που πέρασαν.

Να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε μια ανατριχιαστική συνέντευξη αφού μίλησε για το ατύχημα που είχε, το οποίο του στοίχισε το πόδι του.

Δείτε το βίντεο της πρεμιέρας Καλοκαίρι Not στο Opentv

Όλη η αλήθεια για τον καβγά Ελένης Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η είδηση πως η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, είχαν έναν άγριο καβγά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του, Νάταλι Κακκαβά, με τους οποίους κιόλας θα παρουσιάσουν το πρωινού του OPEN. Ποια ωστόσο, είναι η αλήθεια;

«Τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα και λέμε πάρα πολύ άσχημα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν είχε προγραμματιστεί η φωτογράφιση για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν, έφτασαν τα ζευγάρια αλλά εκεί για έναν λόγο που ξέρουμε πυροδοτήθηκε πάρα πολύ το κλίμα.

Ο λόγος ήταν η ατάκα του ενός, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, εκείνος υπονόησε τον εαυτό του. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να στηθεί καβγάς. Η γραμμή από το κανάλι είναι ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή», αποκαλύφθηκε στο Happy Day - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του καβγά.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον καβγά Ελένης Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Χθες το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με το Νίκο Κοκλώνη για να μάθει τελικά ποια είναι η αλήθεια για τον καβγά.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν την κάλεσε ποτέ πίσω, ενώ δεν σήκωσε και τα τηλέφωνα της, κάτι που όπως είπε η ίδια επιβεβαιώνει τον καβγά.

Ελένης Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου Γρηγόρης Γκουντάρας καβγάς

«Πήρα τον Νίκο Κοκλώνη, σήκωσε το τηλέφωνό του και του λέω, «Βρε, Νίκο ανάψαμε φωτιές». «Σε τι αναφέρεσαι» μου είπε, «στη συνέντευξη του Γρηγόρη Γκουντάρα» του είπα. «Κλείσε θα σε πάρω» μου είπε. Όλη μέρα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε επειδή κατάλαβε ότι ήθελα να τον ρωτήσω για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, άρα αποφεύγει να μου δώσει το ρεπορτάζ, άρα είναι σαν να επιβεβαιώνει ότι έγινε το μάλε βράσε που είπε και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Από την άλλη το περιβάλλον του Γρηγόρη Γκουντάρα λέει ότι ουδέποτε έγινε τσακωμός, ότι δεν τσακώθηκε κανένας με κανέναν. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λέει όμως αυτό που είπε και η Τίνα…» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Επιβεβαίωσε τον καβγά ο Νίκος Κοκλώνης

Λίγες ώρες αργότερα, η Φωτεινή Πετρογιάννη, επανήλθε στο θέμα λέγοντας πως τελικά ο παρουσιαστής και παραγωγός επικοινώνησε μαζί της επιβεβαιώνοντας μάλιστα όλα όσα έχουν γραφτεί.

«Με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και μου είπε ότι όλα όσα ακούστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είναι αλήθεια. Υπήρξε ένας αιφνιδιασμός και μια στεναχώρια, μια ένταση με το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε ότι θα ηγείται του σχήματος. Ο Νίκος Κοκλώνης λέει ότι θα είναι τέσσερις ισάξιοι άνθρωποι αλλά, λόγω της εμπειρίας του Γρηγόρη Γκουντάρα, την οποία δε μπορεί να παραβλέψει, θα έχει τη σκαλέτα εκείνος, θα κατευθύνει την εκπομπή εκείνος» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.