Πήγε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την έβριζε πίσω από την πλάτη της - Αποκάλυψη

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πήγε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την έβριζε πίσω από την πλάτη της - Αποκάλυψη

Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Η παρουσιάστρια του STAR ανέφερε πως υπήρξε ένα άτομο που πήγε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την αγκάλιαζε, την φιλούσε και την επόμενη ημέρα την έβριζε στην παραλία!

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές ανέφερε:

Αποκάλυψη της Κουτσελίνης για την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

“Όταν βγαίνεις και λες ήταν όλα καλά ή στην πορεία αυτής της ζωής σε ευχαριστώ που υπήρξαμε μαζί, αλλά ο άλλος ξέρει ότι 10 λεπτά νωρίτερα τον έβριζες. Υπάρχει άνθρωπος που υπήρξε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης και το λέω κοιτώντας τους τηλεθεατές στα μάτια, όπως κάνω χρόνια τώρα και το σαββατοκύριακο τον άκουγα στην παραλία να την βρίζει… Πολύ πληρώνονται για να είναι κόλακες.”

Μιας και αναφερθήκαμε στην Ζήνα Κουτσελίνη, δείτε εδώ την απόφαση που πήρε γι αυτήν και την εκπομπή της το Star.

Ζήνα Κουτσελίνη: Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη - «Αν επιλέγει να φύγει σημαίνει πως...»

Μέσα από ένα live στο Instagram, η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε δημόσια την Ελένη Μενεγάκη, από το χώρο της τηλεόρασης, μετά την αποκάλυψη της πως αποχωρεί από τον ALPHA. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιλογή της, κάνοντας αποκαλύψεις.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, συμμετείχε σε ένα live που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Χάρης Λεμπιδάκης και τοποθετήθηκε στην on air ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε η Ζήνα Κουτσελίνη την Ελένη Μενεγάκη

«Νομίζω πως η Ελένη ξέρει πολύ καλά και το παιχνίδι της επικοινωνίας και την τηλεόραση γενικότερα. Εγώ την εκτιμώ και την τιμώ πολύ επαγγελματικά, όσες αναφορές κι αν έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Νομίζω πως η Ελένη επέλεξε τη μέρα της γιορτής της, μια σημαντική μέρα για εκείνη, γιατί ξέρει πως πια δεν είναι όμορφο για εκείνη να λέγονται διάφορα.

Η Ελένη αν επιλέγει να φύγει για ένα διάστημα από το τηλεοπτικό κοινό, σημαίνει πως θέλει να φύγει για λόγους που εκείνη κρίνει. Εγώ δε μπορώ να κρίνω πως θα συμπεριφερθεί ο κόσμος και αν θα του λείψει η Ελένη» είπε η χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη. Λίγες ώρες πριν προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο με τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επίσης, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της. (Δείτε εδώ όσα είπε).