Σοφία Βόσσου: Ξέσπασε για τα μηνύματα που δέχεται για τα κιλά της - «Θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές...»

Το μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: Ξέσπασε για τα μηνύματα που δέχεται για τα κιλά της - «Θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές...»

Ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα έκανε η Σοφία Βόσσου και αναφέρθηκε σε όσους της στέλνουν μηνύματα και μιλάνε για τα κιλά, που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να σταματήσουν να της κάνουν σχόλια για το βάρος της, καθώς της ίδιας της αρέσει το σώμα της έτσι όπως είναι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό συγκεκριμένα έγραψε:

«ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ fb ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ...μην αδυνατίσεις άλλο ....είσαι ΑΡΡΩΣΤΗ ...κλπ κλπ ....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ...ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ....ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ .ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΛΕΟΝ ....ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου στην ανάρτησή της.

Σοφία Βόσσου κιλά

Η Σοφία Βόσσου μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε συγκλονίζει με τα λόγια της. «Όταν συνειδητοποίησα ότι το επόμενο λεπτό μπορεί να μη ζω...», ανέφερε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ όσα είπε.

Έξαλλη η Σοφία Βόσσου - Ξέσπασε για τον Βαλάντη - «Θα ζητήσουμε και πτυχίο μουσικής;»

Έξαλλη φάνηκε να είναι η Σοφία Βόσσου, μετά από τα σχόλια που έκανε ο Βαλάντης για τον Σταμάτη Φασουλή και την κριτική επιτροπή του J2US. Η ίδια, θέλησε να απαντήσει πως δεν είναι δυνατόν να θέλει να ζητήσει ο τραγουδιστής, πτυχίο μουσικής από έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στο χώρο.

Λίγο μετά την αποχώρηση του από το show του Open, ο Βαλάντης έκανε ένα καυστικό σχόλιο για την κριτική επιτροπή και για την «έλλειψη πτυχίων μαγειρικής». Η Σοφία Βόσσου δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε αυτά που άκουσε για τους συνεργάτες της.

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η γνωστή μουσικός ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να μιλάει ο Βαλάντης με τέτοια λόγια για ανθρώπους όπως ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή που βρίσκονται εδώ και χρόνια στην κορυφή του κλάδου τους.

Για την κριτική επιτροπή του J2US, βέβαια, σχόλια έκανε και η Χρύσπα. Δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Αυτά τα σχόλια έκανε η Σοφία Βόσσου για τον Βαλάντη

«Συγγνώμη… Όταν μιλάμε για τον κύριο Φασουλή, δεν θα σταθούμε εάν έχει πτυχίο μουσικής ή οποιοδήποτε πτυχίο! Ο κύριος Φασουλής έχει τα πτυχία του εδώ και χρόνια. Όταν μιλάμε για την κυρία Βανδή, η οποία τόσα χρόνια είναι στην κορυφή και είναι σπουδασμένη μουσικά. Όταν μιλάμε για την κυρία Μπακοδήμου, επίσης. Τη Βίκυ μου ξέχασα, Παναγία μου, το κορίτσι μου το γλυκό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να μάθουμε πως, όταν μας κρίνουν, να κρατάμε αυτό που πρέπει και αυτό που δεν μας κάνει να το αφήνουμε. Όταν συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο πράγμα και έχουμε μια κριτική επιτροπή που είναι μια χαρά επιτροπή. Αυτή τη στιγμή θα ζητήσουμε πτυχίο μουσικής από τον κύριο Φασουλή; Ντροπή».