Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού - Η φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και φουσκωμένη κοιλίτσα

Θα ανατριχιάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού - Η φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Αλίκη Κατσαβού ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση που έκανε για τον Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που ήταν έγκυος στον γιο τους Φοίβο και μας έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πριν από περίπου 4 μήνες έφυγε από την ζωή ο Κώστας Βουτσάς και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αγαπημένα του πρόσωπα και θαυμαστές. Μπορεί ο καιρός να περνάει, ωστόσο η σύζυγός του δεν τον ξεχνάει λεπτό.

Η Αλίκη Κατσαβού συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον αγαπημένο ηθοποιό και προκαλεί συγκίνηση.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, από την περίοδο που ήταν έγκυος ακόμη στον μικρό Φοίβο.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Δείτε εδώ τον Φοίβο Βουτσά να κάνει την πρώτη δήλωση μετά το θάνατο του μπαμπά του.

Αλίκη Κατσαβού: Συγκίνησε με μια ανάρτηση για τον Κώστα Βουτσά - Οι αναμνήσεις που ράγισαν καρδιές

Με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η Αλίκη Κατσαβού, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Μερικές από τις αναμνήσεις της, για τον Κώστα Βουτσά ράγισαν καρδιές.

Ο ηθοποιός μπορεί να «έφυγε» από τη ζωή τον Φεβρουάριου του 2020, ωστόσο η σύζυγος του, δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται. Ο τετράχρονος Φοίβος ωστόσο, καρπός του έρωτας του την κρατάει δυνατή και προχωράει μπροστά.

Αρκετές είναι οι φορές, η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και στιγμιότυπα από τη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Πριν λίγες ώρες, η ηθοποιός έφτιαξε ένα βίντεο με πολλές φωτογραφίες στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον τον Φοίβο και τον αείμνηστο ηθοποιό συγκινώντας τους followers της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε η Αλίκη Κατσαβού και ανατρίχιασε με την εξομολόγηση της για τον Κώστα Βουτσά. Δεν δίστασε να αναφερθεί μάλιστα και στην ημέρα που έφυγε από τη ζωή.