Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του η σύντροφός του

Προσπαθούσε να αποφύγει τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Στο πλευρό του η σύντροφός του

Μια σπάνια δημόσια έξοδο πραγματοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός τους.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Έλενας Μαστραγγέλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, με την βοήθεια της Σοφίας Βόσσου του είχαν κάνει και μια πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια του. Δείτε εδώ στιγμιότυπα.

Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη στο Big Brother μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Ανδρέας Μικρούτσος βρέθηκε σε μαγαζί του Περιστερίου να διασκεδάζει.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" κατά την έξοδο τους από το μαγαζί με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κρυφτεί από τις κάμερες.

Σπάνια εμφάνιση Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος σύντροφος

Δείτε εδώ ωστόσο, όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή του Big Brother, αλλά και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο ρόλος του παρουσιαστή και η πρεμιέρα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτειά του - Φανερά αδυνατισμένος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια του και ήταν φανερά αδυνατισμένος. O παρουσιαστής έκανε νυχτοπερπατήματα και οι κάμερες τον «τσάκωσαν» με την σύντροφο του,

Η κάμερα του Πρωινό έπιασε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε νυχτερινή του έξοδο παρέα με την σύντροφο του και την καλή του φίλη και πρώην σύντροφο του, Σοφία Βόσσου.

Ο ίδιος δεν είπε πολλά για την φημολογούμενη επιστροφή του, έδειξε όμως γενάτος περηφάνια την σύντροφο του που τον συνόδευε και απάντησε με χιούμορ στις κάμερες. Δείτε εδώ τα πρώτα τους τρυφερά στιγμιότυπα.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ήταν και φανερά αδυνατισμένος. Δείτε την εμφάνιση;