Σίσσυ Χρηστίδου: Οι αντιδράσεις για τα κιλά της και η δημόσια απάντηση

Τους αποστόμωσε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Οι αντιδράσεις για τα κιλά της και η δημόσια απάντηση

Όπως φαίνεται η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί πολλές αντιδράσεις για τα κιλά της και συγκεκριμένα, για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, απάντησε δημόσια κάτω από ανάρτηση της.

Η παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε πριν αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει δίαιτα και σωστή διατροφή με σκοπό να χάσει κιλά, κάτι που έχει δείξει μεγάλο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται έχει δεχθεί και αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα πολλοί να την υποστηρίζουν. Έτσι κάτω από ανάρτηση της διαδικτυακός της φίλος της έγραψε:

«Κούκλα.... Να χάσεις όσα κιλά θέλεις.... Κουμάντο θα σου κάνουν;;;; αμαν πια...» με την Σίσσυ Χρηστίδου να του απαντάει σχολιάζοντας «Ποτέ δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.. Γιαυτο ας αρέσουμε σε εμάς».

Σίσσυ Χρηστίδου κιλά

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αυτά τα 4 γεύματα έχασε 10 κιλά! Τρώει από μπισκότα μέχρι σολομό!

Φάνηκε η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της Σίσσυς Χρηστίδου- Το ρούχο που την κάνει "μισή" σε κιλά

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, η οποία μάλιστα φάνηκε μέσα από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα ρούχο που την κάνει "μισή"!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κάνει μία τρομερή προσπάθεια, η οποία μάλιστα έχει αποδώσει. Μέσα σε λίγο καιρό έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά και καθημερινά τα looks που επιλέγει να κάνει, το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή της με ένα μοναδικό σατέν ρούχο, το οποίο ανέδειξε τα κιλά που έχει χάσει. Μάλιστα, πόζαρε στον φακό και ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram, με τα likes να πέφτουν "βροχή"!

Να σημειώσουμε επίσης, ότι στη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!