Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο που.. έβγαλε στη φόρα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Μπήκε στη θάλασσα και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο που.. έβγαλε στη φόρα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ένα βίντεο που... έβγαλε στη φόρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα σε αφήσει σίγουρα με το στόμα ανοιχτό. Τόσο γιατί όπως πάντα ο τραγουδιστής τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του, αλλά και γιατί αυτό που έκανε είναι πολύ εντυπωσιακό.

Οι διακοπές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό έχουν ξεκινήσει. Μπορεί να μην έχει πάει σε κάποιο νησί αυτές τις ημέρες και να μένει στην Αθήνα, ωστόσο απολαμβάνει τις παραλίες της Αττικής.

Πριν από λίγες ώρες ο τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή παραλία με τον καλό του φίλο και επιχειρηματία, Γιώργο Κουτσούκο και έκαναν watersports.

Μάλιστα, όπως είδαμε σε βίντεο του, έκανε water ski και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά τις θαυμάστριες του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε τον τόπο καταγωγής του και είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιος είναι;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε φωτογραφία μόνο με το με μαγιό και μας έδειξε πως είναι πραγματικά το σώμα του. Ο τραγουδιστής «έριξε» το Instagram σίγουρα και τρέλανε τις θαυμάστριες του, αφού τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με μαγιό για αυτό το καλοκαίρι και μας έδειξε το υπέροχο σώμα του.

Άλλωστε ο ίδιος φροντίζει να γυμνάζεται συχνά και προσέχει πολύ την διατροφή του και σίγουρα τα αποτελέσματα των δικαιώνουν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την περασμένη εβδομάδα είχε απολαύσει το πρώτο του ταξίδι μετά την καραντίνα και βρήκε ευκαιρία να ξεκουραστεί. Να πούμε πως έχει βρει και λίγο χρόνο μακριά από τα σχόλια που έχουν γίνει για το νέο του τραγούδι.

Εκεί μάλλον τράβηξε και μια φωτογραφία και αποφάσισε να τρελάνει τις θαυμάστριες του με την ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία: