Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η αποκάλυψη για την Ελένη και τον ANT1 - «Με κάλεσε από την Πάρο για...»

Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η αποκάλυψη για την Ελένη και τον ANT1 - «Με κάλεσε από την Πάρο για...»

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έριξε οριστική αυλαία με την εκπομπή της την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε σήμερα να πει δυο λόγια για την αποχώρηση της κάνοντας και μια αποκάλυψη για τον ΑΝΤ1.

Η μαγείρισσα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της παρουσιάστριας, με αφορμή την αποχώρησης της, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε δυο φωτογραφίες τους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους και έγραψε στη λεζάντα της:

«Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 . Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο.
Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει, να αγαπά, να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετί από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni

Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει». Δείτε επίσης εδώ ποιος της έκανε δημόσια τρυφερή εξομολόγηση.

Δείτε ποιοι δεν πήγαν στην εκπομπή της Ελένης - Ανάμεσα τους και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Πολλές ήταν οι παρουσίες αλλά πολλές και οι απουσίες που σημειώθηκαν στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ποιοι οι συνεργάτες της που δεν πάτησαν το πόδι τους στον ALPHA για να αποχαιρετήσουν από κοντά την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;

Το μεσημέρι της Τετάρτης, πολλές και γνώριμες παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους στον σταθμό για να πουν από κοντά το δικό τους αντίο και να πάρουν μια αγκαλιά την Ελένη που αποφάσισε μετά από 30 χρόνια να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Συζητήθηκε πολύ η εμφάνιση του Γρηγόρη Γκουντάρα - δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο - αλλά και η απουσία πολλών.

Ποιοι δεν εμφανίστηκαν στον ALPHA στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, από το πλατό έλειπαν: Μάκης Πουνέντη, Βασίλης Δρυμούσης, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Τζορτζέλα Κόσιοβα, Ελένη Φωτοπούλου, Φαίδων Κεφαλαίας, Άρης Καβατζίκης.

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει για την Ελένη Μενεγάκη: "Αστρολογικά προβλέπω ότι..."