Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Έρχεται αγωγή, ντροπή σας!"

Το tweet που τον έβγαλε εκτός εαυτού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου ξέσπασε στο twitter και απείλησε με μηνύσεις, όσον αφορά την περιβόητη «λίστα Πέτσα» που δόθηκε στη δημοσιότητα, ήτοι ποια Μέσα έλαβαν ποσά από την κυβέρνηση για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Και στο διαδίκτυο, αλλά και στο Twitter, αφενός η είδηση έγινε top trend, αφετέρου δίνουν και παίρνουν πληροφορίες και «ειδήσεις» που μάλλον… δε στέκουν και τόσο. Ειδικά, αναφορικά με το πού ανήκει κάποιο Μέσο…

Ένα εξ αυτών το ellines.com, που σε ανάρτηση αναγράφηκε ότι ανήκει στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο «γνωστός άνκορμαν» έσπευσε να το διαψεύσει, οργίλως, απαντώντας στο σχετικό… τιτίβισμα αλλά το αρχικό tweet σβήστηκε:

«Άθλιοι συκοφάντες! Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι δική μου! Έρχεται αγωγή! Ντροπή σας!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Απειλεί με μηνύσεις ο Νίκος Χατζηνικολάου

Άσχημα νέα για τον Νίκο Χατζηνικολάου - "Βελούδινο διαζύγιο" μετά από 9 χρόνια

Άσχημα νέα ξημέρωσαν για το Νίκο Χατζηνικολάου αφού πριν από λίγες ώρες έκανε γνωστή την αποχώρησή της από την εφημερίδα και το ραδιόφωνο του η Σεμίνα Διγενή, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.

Η δια να δηλώνει πολύ ευχαριστημένη από τη μεταξύ τους συνεργασία.

Αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να υποβάλλει στην παραίτησή της και μάλιστα και κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

«Το 2009 στο Βερολίνο αποφάσισα ότι αποχωρώ από την τηλεόραση. Σήμερα 2020 στο Κουφονήσι, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Real fm και την Real news. Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου - «Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους...»

Όχι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν ωραία και δημιουργικά αυτά τα εννέα χρόνια. Ποτέ δεν υπήρξε παρέμβαση στη δουλειά μου. Έγιναν κάποιες σπουδαίες εκπομπές. Ήρθαν σημαντικές προσωπικότητες στο στούντιο. Έκανα φίλους καρδιάς εκεί. Πέρασα όμορφα. Και όμορφα τέλειωσε μέσα μου. Αλήθεια.

Φιλιά σε όλους εκεί και πιο πολλά στους ηχολήπτες, τα παιδιά του τηλεφ. κέντρου και τους φύλακες.

Συγγνώμη τώρα, πάω για βουτιές!», έγραψε χαρακτηριστικά.

αποχωρεί από την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου