Γέννησε συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια - Η πρώτη φωτογραφία

Σε πελάτη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέννησε συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια - Η πρώτη φωτογραφία

Πριν από λίγο καιρό η συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα πως περιμένει το πρώτο της παιδάκια και πριν από λίγες ώρες γέννησε!

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη και ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, παντρεύτηκαν το περασμένο Νοέμβριο και σε 5 περίπου μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Γέννησε η Μάρτζυ Λαζάρου

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση του, μέχρι και την ημέρα που δημοσιεύτηκε στον Τύπο η αναγγελιά του γάμου τους, που έγινε επίσης μακριά από τις κάμερες.

Η πρώτη φωτογραφία από τα γεννητούρια της συνεργάτιδας της Αννίτας Πάνια

Γέννησε συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια

Εκτός τηλεόρασης η Αννίτα Πάνια; Τι συμβαίνει

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής θα σας μεταφέρω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr όσον αφορά την Αννίτα Πάνια και το ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός τηλεόρασης την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη, αν όντως το κάνει, θα είναι μια από τις πιο τρανταχτές απουσίες! Πηγή μου μου αποκάλυψε πράγματα που κανείς δεν ξέρει μέχρι τώρα και θα τα μοιραστώ μαζί σας με κάθε επιφύλαξη.

Τι συμβαίνει με την Αννίτα Πάνια και τα επαγγελματικά της - Θα φύγει από την τηλεόραση;

Η Αννίτα Πάνια εδώ και χρόνια έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο εκπομπής. Ψυχαγωγική μεν αλλά με ιδιαίτερο χαρακτήρα θα μπορούσε να πει κανείς, δε. Αυτό φαίνεται πως έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό, με βάση πάντα τα νούμερα που καταγράφουν καθημερινά τα μηχανάκια της AGB. Φέτος, που στεγάζεται στο Open κάνει μονοψήφια συνεχώς συγκεκριμένα την Κυριακή 14/6 έφτασε το 5,1.

Απογευματινή ζώνη

  • OPEN: Αννίτα Κοίτα 5,1 - 5,1
  • ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος (Ε) 8,8
  • ΟPEN: Kitchen health 4,8
  • Mega: Ξυπνήματα στην γαλάζια λίμνη 9,8
  • Star: Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά 10,9
  • ΑΝΤ1: Επτά χρόνια γάμου 12,0
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 12,3

Αννίτα Πάνια νούμερα Open φεύγει από το κανάλι

Αυτό είναι κάτι που, όπως μου μετέφερε άνθρωπος που την ζει σχεδόν καθημερινά, την έχει επηρεάσει αρκετά και είναι προετοιμασμένη ίσως και να αλλάξει ύφος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για την ακρίβεια η Αννίτα Πάνια έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό και πετά σπόντες στην εκπομπή της και γενικά στις κάμερες για την απόφαση αυτή - δείτε τι είχε δηλώσει τελευταία φορά και είχε σχολιαστεί από όλους.

Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως την επόμενη σεζόν για να βγει στον αέρα θέλει να δεχτεί πρόταση που θα είναι πολύ δυνατή. Θέλει ένα διαφορετικό project που θα την αναδείξει και δεν πρόκειται να κάνει κάτι απλά για να το κάνει. Χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε: "Διατείθεται να μείνει εκτός ακόμα και το πρώτο μισό, μέχρι να βρει αυτό που της ταιριάζει. Τόσο πολύ έχει κουραστεί".

Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Open για το τι εκπομπή θα παρουσιάσει αλλά δεν έχει βρεθεί κάτι που να της κάνει το κλικ.