Happy Day: Αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη!

Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στον αέρα για παρουσιαστή του Mega

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη!

Στον αέρα του Happy Day το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση! Η γυναίκα γνωστού παρουσιαστή του Mega εγκυμονεί και σε δυο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Όπως είπε μάλιστα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το ζευγάρι παντρεύτηκε με σύμφωνο συμβίωσης και μετά τη γέννηση του γιου του θα γίνει γάμος και βάφτιση μαζί.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη που αποκαλύφθηκε στον αέρα του Happy Day

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος βιώνει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega, o οποίος έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, θα αποκτήσει γιο.

Ντίνος Σιωμόπουλος περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος θα ονομάσει τον γιο του, Γιάννη, δίνοντας έτσι το όνομα του πατέρα του, Γιάννη Σιωμόπουλου που έφυγε από τη ζωή πριν 4 χρόνια. Η σχέση του με την σύντροφο του παρότι δεν έχει γίνει γνωστή, κρατά 1,5 χρόνο.

Μπορεί σήμερα να ανακοίνωσαν μια εγκυμοσύνη στο Happy Day αλλά σε λίγες ημέρες θα πρέπει να αποκαλύψουν έναν χωρισμό, αφού συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τα διέλυσε με την σχέση της και δεν έχει πει τίποτα μέχρι τώρα.

Ανακοίνωσε στο Happy Day πως φεύγει από το Opentv και την εκπομπή Ευτυχείτε

Μέσα από ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης, αποκαλύφθηκε πως από το Opentv και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, θα υπάρξει μια αποχώρηση την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά πήρε συνέντευξη από την Μέγκι Ντρίο που φέτος βλέπαμε συχνά στον αέρα του Ευτυχείτε και μιλώντας για τα πάντα η ίδια αποκάλυψε επίσημα πως το συμβόλαιό της με το κανάλι έχει λήξει αλλά δεν ξέρει ακόμα αν θα υπάρξει ανανέωση καθώς εκτός της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχει μιλήσει κανένας από το πάνελ της με το κανάλι.

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για την αποχώρησή της από το Opentv

μέγκι ντρίο φεύγει από το open

«Πέρασε όμως η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία θα έλεγα τουλάχιστον για εμένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί. Ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία θα έλεγα γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ καινούργιο για εμένα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή, αλλά πιστεύω έδωσα 1000 τα εκατό του εαυτού μου. Θέλω να ανακοινώσω επίσημα ότι με το Open έχω κλείσει το συμβόλαιό μου, έχουμε τελειώσει με επιτυχία. Δεν έχει γίνει κάτι, τελείωσε το συμβόλαιο μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έχει ανανεώσει μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί. Όσο υποτιμητικό και αν θεωρούν κάποιες τηλεοπτικές περσόνες το παιδί από το reality, είναι κάτι που πουλάει και αυτοί αξίζουν το σεβασμό τους», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το βίντεο που έπαιξε στο Happy Day με την ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το Opentv

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκνευριστεί αρκετά με την Μέγκι Ντρίο και είχε μιλήσει στον αέρα του Ευτυχείτε με πολύ βαριά λόγια! Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει