Χώρισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks: "Έχω άλλες προτεραιότητες, εκείνος ήθελε να..."

Δεν το περίμενε κανείς αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks:

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ (δείτε τα νούμερα της πρεμιέρας) και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά από 5 χρόνια σχέσης χώρισε γιατί εκείνος ήθελε οικογένεια!

«Δεν είμαι πια μαζί με το σύντροφό μου. Βάλαμε τελεία και παύλα. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, μου τελείωσε. Εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια, εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν ήθελα, έχω άλλες προτεραιότητες. Οπότε δεν είμαι σε αυτή τη φάση», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μπορεί η είδηση αυτή να είναι λυπηρή αλλά νωρίτερα το πρωί στο Happy Day αποκαλύφθηκε μια εγκυμοσύνη για γνωστό παρουσιαστή που πρέπει να μάθετε!

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες καυτού περιεχομένου της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Η συγκεκριμένη πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε απασχολήσει στο παιχνίδι με την συμπεριφορά της και από τότε που διεκόπη το project αποφάσισε να κινήσει το ενδιαφέρον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς εδώ και καιρό κυκλοφορεί η ίδια φωτογραφίες πολύ καυτού περιεχομένου και κάνει τους followers της να παραληρούν.

Ο λόγος, φυσικά, για την αγαπημένη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αγαπήθηκε πάρα πολύ από την κρητική επιτροπή του My Style Rocks και συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είχε μια συμπάθεια παραπάνω αφού πίστευε στις δυνατότητές της. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό:

Δείτε εδώ τι κρύβει το παρελθόν την Ευρυδίκης Παπαδοπούλου! Όσα δεν ξέραμε για εκείνη.