Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Οι Κου Κου αποκάλυψαν τα ευχάριστα νέα του ζευγαριού

Αυτό είναι το νέο τους βήμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Οι Κου Κου αποκάλυψαν τα ευχάριστα νέα του ζευγαριού

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κρικοριάν, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι, Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό το κοινό του επαγγελματικό βήμα μετά το τέλος του MasterChef. Οι δυο τους ετοιμάζουν την κουζίνα νέου εστιατορίου στην Κηφισιά, το οποίο θα ανοίξει στις 15 Ιουλίου.

Μαρία Μπέη  Δημήτρης Μπέλλος

Παράλληλα υπάρχει περίπτωση ε η Μαρία και ο Μπέλλος να κάνουν μαζί εκπομπή στο Youtube. Oι δυο τους αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται μάλιστα, πυρετωδώς, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος σχεδιάζει κάτι νέο που έχει σχέση με το healthy food.

Δείτε τη νέα φωτογραφία από Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλο και το μήνυμα για τον... γάμο τους.

MasterChef: Αυτή είναι η σύντροφος του Δημήτρη Μπέλλου πριν την Μαρία Μπέη

Όλοι θυμόμαστε πως ο Δημήτρης Μπέλλος όταν μπήκε στο MasterChef αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με μια ξανθιά αγγελική παρουσία με γαλανά μάτια, που τώρα όμως πια είναι πρώην αφού την καρδιά του έχει κλέψει η Μαρία Μπέη.

«Ένας ξανθός, όμορφος λόγος με έκανε να πάω στη Νορβηγία. Με μπλε μάτια. Λέγεται Ίνα, αλλά δεν είναι πλέον στη ζωή μου. Ο ξανθός... λόγος μας τελείωσε. Τα πράγματά μου τα έχω ακόμα στο σπίτι της», είχε πει ο Δημήτρης Μπέλλος στην οντισιόν του.

Μετά από μια μικρή αναζήτηση, λοιπόν, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το πρώην κορίτσι του, την Ίνα. Το instagram της είναι υπέροχο κι έχει πραγματικά... πολύ φωτογένεια! Από ξανθιά σε μελαχρινή ο Μπέλλος... το λες και μεγάλη στροφή γούστου.

Αυτή είναι η σύντροφος του Μπέλλου πριν την Μαρία Μπέη

Δημήτρης Μπέλλος γκόμενα πριν την Μπέη

Κατερίνα Λένη - Μαρία Μπέη: «Άδειασαν» τον Βαρθαλίτη χωρίς να γνωρίζουν πως τις άκουγε - «Δηλαδή, εμετός»

πρώην σύντροφος Μπέλλου

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος

σχέση μπέλλου πριν την Μπέη