"Τρέλανε" το Instagram η Ήβη Αδάμου - Η φωτογραφία με την αλλαγή στα μαλλιά της

Το κορμί της είναι απίστευτο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Όλο το Instagram έχει "τρελάνει" η Ήβη Αδάμου με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και συγκεκριμένα στο χρώμα τους. Η τραγουδίστρια το αποκάλυψε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η Ήβη Αδάμου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις της.

Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, ωστόσο έχει δει μεγάλη επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στην προσωπική της ζωή, καθώς με τον Μιχάλη Κουϊνέλη έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι.

Ωστόσο, τώρα που καλοκαίριασε, πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή και να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της. Η Ήβη Αδάμου, πρόσθεσε μερικές ανταύγιες με σκοπό να τα ανοίξει.

Ήβη Αδάμου instagram μαλλιά

Εκτός από τα μαλλιά της και το σώμα της Ήβης Αδάμου "τρέλανε" το Instagram

Με μαγιό πόζαρε η Ήβη Αδάμου και το σώμα της χωρίς φίλτρα είναι απίστευτο. Η τραγουδίστρια, φαίνεται σαν να μην γέννησε ποτέ. Οι κοιλιακοί της είναι... φέτες, ενώ έχει και απίστευτα πόδια.

Πριν περίπου ενάμιση χρόνο η Ήβη Αδάμου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες της Ελληνικής showbiz και οι φωτογραφίες της το αποδεικνύουν.

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, από την παραλία όπου έκανε τις βουτιές της, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η Ήβη Αδάμου, έχει απίστευτες αναλογίες. Οι κοιλιακοί της είναι φέτες, ενώ τα πόδια της δεν έχουν ούτε ένα σημάδι.

Ήβη Αδάμου μαγιο

O Μιχάλης Κουϊνέλης να σημειώσουμε πως είχε τα γενέθλια και το γιόρτασε με την οικογένειά του στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας. Εκείνος και η αγαπημένη του Ήβη Αδάμου, μαζί με το παιδάκι τους όπως και όλοι πλέον παρέμεναν σπίτι, ωστόσο επειδή είναι άνθρωποι και ήθελαν να γιορτάσουν, άφησαν για λίγο πίσω τις έννοιες. Δείτε την τούρτα υπερπαραγωγή του.