Καφέ της Χαράς: Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της Ρένας Λουϊζιδου για τη σειρά του ΑΝΤ1

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της Ρένας Λουϊζιδου για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε για πρώτη φορά το μεγάλο φόβο που έχει η Ρένα Λουϊζίδου για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Καφέ της Χαράς».

Η κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου, βρέθηκε στην ανάγνωση του θεατρικού έργου, “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” όπου συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό.

«Είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της ζωής μου το θέατρο και κάποτε είχα την αγωνία ότι η τηλεοπτική μου καριέρα που ήταν και είναι μεγάλη θα υπερκαλύψει την αγάπη μου που έχω στο θέατρο. Πράγματι, κάποια στιγμή κινδύνευσα από αυτό αλλά είναι μία εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί», είπε αρχικά για την παράσταση.

Η αποκάλυψη για τη Ρένα Λουϊζίδου και το φόβο της για το Καφέ της Χαράς

«Είναι και άλλα πράγματα που θέλω να συμβούν στη ζωή μου σε όλα τα επίπεδα. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να κάνω κάτι – και θα το κάνω -στον χώρο του κινηματογράφου», τόνισε ενώ όπως είπε ο μεγάλος φόβος της Ρένιας Λουιζίδου όσον αφορά την πλοκή του “Καφέ της Χαράς” είναι να μην φύγει πρόωρα από τη σειρά».

Να πούμε πως στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι, θα μπει ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα υποδυθεί έναν μαφιόζο. Δείτε εδώ ποιος.

Το Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά του ΑΝΤ1 και πεθαίνει

Ένας νέος χαρακτήρας πρόκειται να μπει στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Το Καφέ της Χαράς», ο οποίος όπως αποκάλυψε, πρόκειται να πεθάνει, επιβεβαιώνοντας όλα τα spoiler, ότι τελικά θα δούμε κάποιον χαρακτήρα νεκρό.

Μέχρι τώρα, είχε ακουστεί πως αυτή που θα πέθαινε, θα ήταν η Χάιδω, ωστόσο η Χριστίνα Τσάφου, αρνήθηκε το συγκεκριμένο spoiler μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά και πεθαίνει

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του «Πρωινού», ο Ορέστης Τζιόβας εμφανίστηκε και ξεκαθάρισε πως πρόκειται να μπει στη σειρά, ωστόσο θα "βγει" πολύ σύντομα αφού ο χαρακτήρας του θα πεθάνει.

Καφέ της Χαράς Ορέστης Τζιόβας θάνατος

Ο ηθοποιός θα μπει την επόμενη σεζόν στο «Καφέ της Χαράς», η παρουσία του ωστόσο στη σειρά θα είναι σύντομη. Ο Ορέστης Τζιόβας πρόκειται να υποδυθεί στη σειρά τον πρώην σύντροφο της Στέλλας (Ζέτα Δούκα).