Αγγελική Δαλιάνη: Μας έδειξε την αδερφή της και... μείναμε - Στο πρόσωπο είναι φωτοτυπίες

Στην αρχή τις μπερδέψαμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Δαλιάνη: Μας έδειξε την αδερφή της και... μείναμε - Στο πρόσωπο είναι φωτοτυπίες

Την αδερφή της με μια φωτογραφία μας έδειξε η Αγγελική Δαλιάνη και μείναμε με το πόσο μοιάζουν. Στο πρόσωπο οι δυο γυναίκες είναι σαν φωτοτυπίες και στην αρχή τις μπερδέψαμε.

Η επιτυχημένη ηθοποιός είναι πολύ δεμένη με την Παναγιώτη και μοιράζονται τα πάντα, ενώ συνέχεια συμβουλεύεται η μια την άλλη σε διάφορα θέματα που τις απασχολούν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, η Αγγελική Δαλιάνη είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και στην αρχή νομίζαμε πως είναι η ηθοποιός.

Με την Παναγιώτα στο πρόσωπο μοιάζουν πάρα πολύ.

Αγγελική Δαλιάνη αδερφή

Πριν από λίγες ημέρες, ανείπωτο ήταν το πένθος στην οικογένεια της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη.

Αγγελική Δαλιάνη: "Κόλλησε" και αυτή τη νέα τρέλα με την κόρη της - Μοιάζουν σαν φωτοτυπίες

Τρέλα με το Tik Tok αυτές τις ημέρες πουν είμαστε όλοι σε καραντίνα και η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με την κόρη της ανέβασαν ένα βίντεο το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές σε αυτό θα δείτε μαμά και κόρη να κάνουν ένα από τα γνωστά challenge του διαδικτύου.

"Φωτιά" έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η πλατφόρμα του Τικ Τοκ η οποία όλο και ανεβαίνει. Καθημερινά έχουμε αναρτήσεις και από άλλους διάσημους Έλληνες οι οποίοι ανεβάζουν βίντεο από τις "τρέλες" που κάνουν στο σπίτι τους, αλλά και από τις ασχολίες τους και μας δίνουν μια γεύση για τα όσα κάνουν μέσα στον χώρο τους, τώρα και με την πανδημία.

Έτσι λοιπόν και η Αγγελική Δαλιάνη που με την σειρά της έκανε και αυτή Τικ Τοκ και ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την κόρη της. Βασικά όπως μας εξηγεί και στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram η κόρη της προσπαθεί να της μάθει τοohnananachallenge!

"New in @tiktok. Η προσπάθεια της Λυδιας να μου μάθει το challenge αλλά εγώ τίποτα... ανεπίδεκτη... Ορίστε και το βίντεο που ανέβασε" έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε. Δείτε ωστόσο και ποια φωτογραφία που ανέβασε ενόχλησε. Τι έγινε;

Ορίστε και το challenge τους