Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με το ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό της αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της

Μας άφησε άφωνους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με το ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό της αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της

Με ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό πόζαρε η Σίσσυ Χρηστίδου και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Η παρουσιάστρια έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες την απόφαση να χάσει κιλά και όπως φαίνεται η δίαιτα που κάνει αποδίδει καρπούς, καθώς έχει γίνει κορμάρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης και το αποδεικνύει από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση.

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις της εκπομπής της ωστόσο, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

Σίσσυ Χρηστίδου σώμα κιλά

Όπως θα δείτε εδώ η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί πολλές αντιδράσεις για τα κιλά της και συγκεκριμένα, για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. Απάντησε δημόσια κάτω από ανάρτηση της.

Πιο αδύνατη από ποτέ η Σίσσυ Χρηστίδου - Με μαύρο μαγιό στη Μύκονο το 2016

Σας έχουμε μερικές φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από το 2016 και τις διακοπές της στη Μύκονο, στις οποίες φαίνεται πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ, με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, το οποίο αναδείκνυε με τον πιο ιδανικό τρόπο τις αναλογίες της.

Το καλοκαίρι αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου απόλαυσε τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, μαζί με εκλεκτή παρέα. Τον καιρό εκείνο, ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ αυτό που ξεχωρίζει κανείς από τις φωτογραφίες της, είναι το μοναδικό της σώμα.

Παρέα με την καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου περπάτησε στην παραλία της Μυκόνου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σώμα της. Το ολόσωμο μαγιό της, ήταν αρκετά αποκαλυπτικό, ενώ το είχε συνδυάσει με ένα εκπληκτικό πανωφόρι.

Να σημειώσουμε βέβαια πως και σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά. Δείτε εδώ τη φωτογραφία που μαρτυρά την αλλαγή στο σώμα της.

Σίσσυ Χρηστίδου δίαιταΣίσσυ Χρηστίδου κιλά