Μεσάνυχτα: "Έμεινε" η Ελεονώρα Μελέτη όταν είδε μπροστά της τον Θανάση από το Ευτυχισμένους Μαζί

Έχει αφήσει μουστάκι και είναι άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεσάνυχτα:

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, το βράδυ της Τρίτης 7/7 ήταν ο Θανάσης από την επιτυχημένη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, Άρης Τσάπης και η αλλαγή στην εμφάνισή του έκανε την παρουσιάστρια να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Άρης Τσάπης μίλησε για το πως αισθάνθηκε τότε που το όνομά του πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα αλλά και για πράγματα που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα γι αυτόν.

«Όταν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε. Μου είπε δεν θα είσαι πάντα αναγνωρίσιμος και μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να πάθεις μέχρι και κατάθλιψη.

Πέρασα δύσκολη εφηβεία. Έβγαινα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν 15 χρονών. Με έπαιρναν οι γονείς μου τηλέφωνα και δεν τους τα σήκωνα. Άλλαξα παρέες και δεν έκανα παρέα με αυτούς που είχα μεγαλώσει. Φάνηκε ότι ψωνίστηκα. Τα λόγια του πατέρα μου με ταρακούνησαν από την επόμενη κιόλας μέρα.

Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα από την Αλβανία, μέναμε σε ένα σπίτι μαζί με άλλες δύο οικογένειες. Είναι δύσκολο για τους οικονομικούς μετανάστες που έρχονται και ξεκινούν τη ζωή τους από το μηδέν. Ήρθαμε μαζί με τους θείους μου. Θυμάμαι μέναμε σε ένα σπίτι με αυλή, τρεις οικογένειες και η τουαλέτα δεν ήταν καν μέσα στο σπίτι.

Δεν θυμάμαι καμία μέρα τη μητέρα μου να μην δουλεύει. Ξυπνάει 8 το πρωί καθαρίζει σπίτια, πάει μετά στο νοσοκομείο και καθαρίζει και έρχεται το βράδυ. Το κάνει μόνο και μόνο για να μην λείψει τίποτα σε κανέναν»

«Άρχισα να την ακούω μετά τη μεγάλη προβολή που ήρθε με την τηλεόραση. Για ένα παιδί που είναι 14 χρονών και από εκεί που δεν το ξέρει κανένας, τον δείχνουν με το δάχτυλο είναι δύσκολο να το διαχειριστεί.

Νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλος. Μου άρεσε που έβγαινα έξω και με ήξεραν όλοι. Ευτυχώς επειδή άκουσα τον πατέρα μου το βράδυ που με συμβούλεψε όταν τελείωσε όλο αυτό δεν επηρεάστηκα»

Η νέα εμφάνιση του Θανάση από το Ευτυχισμένοι Μαζί - Έμεινε άφωνη στα Μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη

Θανάσης από το Ευτυχισμένοι μαζί στα Μεσάνυχτα

Στην ίδια εκπομπή καλεσμένος βρέθηκε και ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος λύγισε μιλώντας για τον πατέρα του! Δείτε εδώ όλα όσα είπε.