«Με την Ναταλία Γερμανού στον ALPHAtv δεν μιλούσαμε! Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς...»

Πρώην συνεργάτης της και καλός της φίλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με την Ναταλία Γερμανού στον ALPHAtv δεν μιλούσαμε! Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς...»

Μια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, έκανε πρώην συνεργάτης της και καλό της φίλος. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως μια περίοδο που συνεργαζόντουσαν στον ALPHAtv, δεν μιλούσαν και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους μέσω skype. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε στην τότε εκπομπή «Μέσα στην καλή χαρά».

Ναταλία Γερμανού Θέμης Γεωργαντάς ALPHA

«Με τη Ναταλία Γερμανού, για παράδειγμα, που ήμασταν παλαιότερα μαζί στον Alpha και στο «Μες στην καλή χαρά», που είμαστε και πάρα πολύ καλοί φίλοι με την Ναταλία, θυμάμαι ότι έναν μήνα δεν μιλούσαμε. Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Στην εκπομπή ήμασταν μια χαρά».

«Της κρατούσα μούτρα. Δεν ήταν κάτι σημαντικό, όμως, χαζομάρες. Αυτά που κάνεις με τους φίλους σου. Μετά ζητήσαμε και οι δυο συγνώμη ο ένας στον άλλον και τελείωσε» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Θέμης Γεωργαντάς.

Να σημειώσουμε πως η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, πριν από λίγες ημέρες, έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στον πρώην σύζυγό της. Δείτε εδώ τι είπε στον αέρα.

Τραγουδιστής αποκαλύπτει για την Ναταλία Γερμανού - «Δεν είμαι εγώ ο πρώην που την έχει...»

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη Έλληνας τραγουδιστής και «άδειασε» την Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή της.

Ο λόγος για τον Θάνο Τζάνη, ο οποίος είναι πρώην σύντροφός της. Μεταξύ άλλων μάλιστα, μίλησε και για την μεταξύ τους σχέση σήμερα.

«Την εποχή του Dream Show δεν την ψώνισα ποτέ, απλά δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τότε τη δημοσιότητα. Νομίζω ότι τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.

Η Ναταλία δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της. Έχει προχωρήσει η ζωή μας, και η δική της και η δική μου. Αν με καλούσε, ίσως να πήγαινα. Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάω κακίες. Δεν είμαι εγώ ο πρώην της Ναταλίας που την έχει γραμμένη με αντρικό όνομα στο κινητό του», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο εδώ, πότε τελειώνει η εκπομπή της.