Εύη Ιωαννίδου: Ποζάρει μόνο με το κάτω εσώρουχο της και προκαλεί φέρνει... καύσωνα στo Instagram

Αντέχεται να την δείτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Ιωαννίδου: Ποζάρει μόνο με το κάτω εσώρουχο της και προκαλεί φέρνει... καύσωνα στo Instagram

Μόνο με το κάτω της εσώρουχο πόζαρε η Εύη Ιωαννίδου, δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram και έφερε τον... καύσωνα με το καλλίγραμμο σώμα της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, μετά το τέλος του ριάλιτι είδε μεγάλη επιτυχία, τόσο εντός Ελλάδος, όσο και στο εξωτερικό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές καθημερινές στιγμές της, αλλά και φωτογραφίες από φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Ωστόσο αυτή που θα δείτε παρακάτω, έκανε... χαμό. Πόζαρε μόνο με ένα μαύρο εσώρουχο, ενώ έκρυψε τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου όπου πόζαρε μόνο με το κάτω της εσώρουχο στο Instagram

Εύη Ιωαννίδου γυμνή

Ωστόσο, όλοι θυμόμαστε την σχέση της Εύης Ιωαννίδου από το GNTM με το πρώην της Μέγκι Ντρίο. Για πρώτη φορά μετά από καιρό μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You αποκάλυψε πως χώρισε. Δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε.

Εύη Ιωαννίδου: Η "καυτή" εμφάνιση που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Η Εύη Ιωαννίδου σε νέα της εμφάνιση εντυπωσιάζει τους πάντες! Η "καυτή" παρουσία που έκανε όλους να κοιτάνε τα δίμετρα πόδια της!

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε να "ξεσκάσει" για λίγο και να αφήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, διασκεδάζοντας στο "Estate", παρέα με φίλους της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να ποζάρει με το απόλυτο look του χειμώνα! Η ίδια εμφανίστηκε πιο χαρούμενη και πιο ανανεωμένη από ποτέ, με ένα total black outfit, που έστρεψε τα μάτια όλων στα καλλίγραμμα πόδια της!

Η ίδια φρόντισε να απογειώσει την εμφάνισή της, συνδυάζοντας μαύρη δερμάτινη φούστα, με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και λευκό τοπάκι. Όσο για το μακιγιάζ της, η ίδια επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, και να αφήσει την φυσική της ομορφιά να λάμψει.

Ιωαννίδου εμφάνιση Ιωαννίδου πόδια Ιωαννίδου έξοδος

Θέλοντας να ολοκληρώσει το συνολάκι, φυσικά και δεν έλειπαν τα αξεσουάρ, δίνοντας μια πιο βραδινή "νότα" στο outfit!