Με κατακόκκινο μαγιό η "Μαρίνα" από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Φοβερές αναλογίες

Εντυπωσιακή στην παραλία η Ντόρα Μακρυγιάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κατακόκκινο μαγιό η

Η αγαπημένη Ντόρα Μακρυγιάννη, ευρέως γνωστή και ως "Μαρίνα" από την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα, διαθέτει απίστευτες αναλογίες και φάνηκε από την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα κατακόκκινο μαγιό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πάρτι που έκανε η παραγωγή της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα για το φινάλε της (δείτε εδώ πως θα είναι το τέλος της Μαρίνας). Την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω συνόδευε το εξής κείμενο:

«Είναι Wrap.....@gynaikaxorisonoma @ant1tv Ένα ταξίδι 2 χρόνων έφτασε στο τέλος του .Το πρώτο μου ταξίδι σαν ηθοποιός και με αγκαλιάσετε όσο δεν μπορούσα καν να φανταστώ .Με βάλατε στις ζωές σας ,στα σπίτια σας ,καθημερινά μου δείχνετε την αγάπη σας με τα μηνύματα σας. Έμαθα τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια ,αγάπησα τόσο πολύ την Μαρίνα μου ,είχα την τύχη να συνεργαστώ με τόσο υπέροχους ανθρώπους .Πέρασα δύσκολα ,πέρασα όμορφα ,ήταν μια γεμάτη δουλειά! Δεν θέλω να αναφέρω κάποιον συνεργάτη συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να ξεχάσω και να αδικήσω! Νιώθω ευγνώμων και θέλω να σας πω πραγματικά ένα τόσο μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς και οποίοι δικοί σας δεν έχουν Instagram αλλά μας έβλεπαν να τους το πείτε από μένα ! Χωρίς εσάς εγώ δεν θα ένιωθα έτσι! Εις το επανιδείν ...»

Ντόρα Μακρυγιάννη Μαρίνα Γυναίκα Χωρίς Όνομα μαγιό

Αγνώριστη η Ντόρα Μακρυγιάννη από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Δείτε την με κόκκινα μαλλιά

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά, με τα μακριά ξανθιά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της, ωστόσο η ίδια όπως αποκάλυψε υπήρξε και κοκκινομάλλα.

Αυτές τις μέρες, που όλοι παραμένουν σπίτια τους λόγω κορωνοϊού, η ίδια θέλησε μιας και μένει σπίτι να γίνει πιο active στα social media.

Δείτε την αγνώριστη Ντόρα Μακρυγιάννη από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Πρόσφατα, η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς η εξωτερική της εμφάνιση δεν ήταν πάντα η ίδια, δημοσιεύοντας στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από το παρελθόν, στις όποιες πόζαρε με διαφορετική εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην φωτογραφία της, «Όχι δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο. Εγώ είμαι έτσι το 2014 και στις δυο εμφανίσεις! (Η πρώτη κράτησε μόνο 20 μέρες) Και μετά ήρθε η άλλη αλλαγή πάλι! Βρίσκεις πολλά όταν οργανώνεις τα αρχεία με τις φωτογραφίες σου. (Συνειδητοποίησα ότι κάποτε πήγαινα κομμωτήριο για αλλαγές που δεν μπορούσα να φέρω στην ζωή μου αλλιώς.)». Εμείς ωστόσο μιας και μιλάμε για την σειρά, σας έχουμε και ένα αποκλειστικό για το τέλος της Κάτιας. Αν αντέχετε να το διαβάσετε το έχουμε εδώ.