Άσχημα μπλεξίματα για το "Χρυσάνθεμο" από το Κωνσταντίνου και Ελένης: "Λέει ψέματα δεν είναι αυτή! Θα κινηθώ νομικά"

Έγινε το έλα να δεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα μπλεξίματα για το

Χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, όταν αποκαλύφθηκε πως το "Χρυσάνθεμο" του Κωνσταντίνου και Ελένης δεν είναι η Αναστασίας Κοζανίδου - Μέτση.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της Αναστασίας Κοζανίδου - Μέτση, η οποία αποκάλυψε πως ήταν το «Χρυσάνθεμο» στην αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1. Η ίδια ανέφερε επίσης πως υπήρχαν δύο μωρά και ότι αυτή ήταν το ένα από τα δύο.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο κύριος Γεράσιμος Μαζαράκης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η κόρη του ήταν το μόνο «Χρυσάνθεμο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μάλιστα απείλησε με μηνύσεις.

«Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει το Χρυσάνθεμο στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Δεν υπήρχε ποτέ δεύτερο παιδί. Ότι έχει πει είναι ψέμα. Αν ψάξετε το ίντερνετ θα δείτε ότι παρίστανε το παιδί της Ελένης Ράντου. Παραμύθια όλα. Θα κινηθώ νομικά εναντίον της» είπε ο κ. Μαζαράκης.

Ποια είναι η αλήθεια για το Χρυσάνθεμο από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Από την εκπομπή τόνισαν ωστόσο πως επικοινώνησαν με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως όντως υπήρχαν δύο μωρά που έπαιξαν το «Χρυσάνθεμο».