Οι Κου Κου αποκάλυψαν το νέο ζευγάρι της showbiz - Με αυτόν είναι η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν

Πάει το μυαλό σας με ποιον;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Κου Κου αποκάλυψαν το νέο ζευγάρι της showbiz - Με αυτόν είναι η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Καζαριάν, η νικήτρια του GNTM 1 είναι σε σχέση με αγαπημένο τραγουδιστή.

Η αποκάλυψη των Κου Κου για το νέο ζευγάρι που είναι η Ειρήνη Καζαριάν με τραγουδιστή

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Ψυχίδου. Ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Κου Κου Ίαν Στρατής Ειρήνη Καζαριάν

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι σε σχέση, είμαι καλά. Όχι σε αυτή τη σχέση που ήμουν. Θα μπορούσα να πω ότι το κορίτσι είναι από το χώρο. Κάπου βγήκε η “βρώμα” ότι είμαστε μαζί, αλλά γενικά είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίαν Στρατής.

Μετά το τέλος της προβολή του βίντεο με την συνέντευξη του, το λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν.

Ίαν Στρατής: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν!

Ο Ίαν Στρατής είπε όλη την αλήθεια για την σχέση του με την Ειρήνη Καζαριάν! Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην νικήτρια του GNTM είχαν απασχολήσει τα media, αφού είχαν πάρε «φωτιά» οι φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Ο Ίαν Στρατής σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την Ειρήνη Καζαριάν και υπήρξε μια αποκάλυψη «βόμβα».

«Είχα πλησιάσει την Ειρήνη για να συμμετάσχει στο video clip μου και μάλλον παρερμηνεύτηκαν κάπως τα πράγματα και έγινε όλο αυτό. Ήταν ψέματα. Βοήθησε όμως στο promo του video clip. Σήμερα μιλάμε κανονικά».

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN και η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως ο Ίαν Στρατής έστελνε και σε εκείνη μηνύματα για να συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ του, ενώ αρνήθηκε γιατί δεν τον έχει και σε μεγάλη υπόληψη.