Στην ΕΡΤ η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Σε ποια εκπομπή θα πάει καλεσμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην ΕΡΤ η Βίκυ Καγιά - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Η Βίκυ Καγιά το Σάββατο 11 Ιουλίου θα βρεθεί στην ΕΡΤ και στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, Ιστορίες Μόδας. Οι δυο κυρίες θα συζητήσουν για διάφορα θέματα που αφορούν την μόδα και της γυναίκες και το επεισόδιο ενδέχεται να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Το μόντελινγκ είναι συνώνυμο με τη γοητεία. Όμως, η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά γνωρίζουν καλά πόσο γοητευτική είναι τελικά η δουλειά του μοντέλου;

Ποια είναι τα πρότυπα ομορφιάς σήμερα και πόσο σημασία έχει τώρα η έννοια της διαφορετικότητας; Στα ερωτήματα αυτά απαντάει η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης ανατρέχει στις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ενώ η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά μοιράζονται απόψεις για τον ανταγωνισμό των μοντέλων στον ελληνικό χώρο της μόδας.

Δείτε, επίσης, εδω: Είναι επίσημο! Από τον ALPHA πάει ΕΡΤ!

Η Βίκυ Καγιά καλεσμένη στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη συνομιλεί με την Έστερ Μαστρογιάννη για τις πιο σκληρές πλευρές ενός λαμπερού επαγγέλματος, ενώ η Δομινίκη Grnova σημειώνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει τον κόσμο του μόντελινγκ η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον οίκο Parthenis, η Ορσαλία Παρθένη μιλάει για τα διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν τώρα, ενώ ο Mike Vasilakis εξηγεί πώς μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη μεγάλη του αγάπη, το skate, και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον εγχώριο αλλά και διεθνή χώρο του μόντελινγκ.

Κάτια Ζυγούλη: «Μαύρη» η πρεμιέρα της στην ΕΡΤ με την εκπομπή Ιστορίες Μόδας

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, στην ΕΡΤ με την εκπομπή Ιστορίες Μόδας αλλά τα νούμερα έπεσαν στα τάρταρα!

Το project έχεις ως κεντρικό θέμα την μόδα και Διάσημοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αξεσουάρ και κοσμημάτων, μακιγιέρ, φωτογράφοι, κομμωτές, δημοσιογράφοι και μοντέλα, ταξιδεύουν στον χρόνο τους τηλεθεατές στα χρώματα, στα υφάσματα, στα πατρόν, στις υφές, στα κουρέματα, στο μακιγιάζ… σε όλα αυτά που ορίζουν διαχρονικά τις τάσεις της μόδας.

Εχθές, Σάββατο 6/6 έκανε πρεμιέρα η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Μηνά Σπυρίδη, που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο με το μικρό του όνομα.

Τα νούμερα της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Δυστυχώς την εκπομπή παρακολούθησε μόνο το 1,2% του δυναμικού κοινού. Ποσοστό που.. αν ξεκινάει έτσι μέχρι πόσο πιο κάτω θα φτάσει άραγε; Βέβαια ας μην το καταδικάζουμε, 20 επεισόδια της έχουν δώσει.. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Αναλυτικά τα τέταρτα της Κάτιας Ζυγούλη

  • 0,5
  • 0,6
  • 1,5
  • 2,1

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 18
  • ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 9,1
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15,9
  • Mega: Η κόρη του ηλίου 6,4
  • Star: Τα φιλαράκια 11,5
  • ΕΡΤ: Ιστορίες μόδας 1,2