Αγαπημένο ζευγάρι πήγε στη Μύκονο και δεν σταματούσε τα "καυτά" φιλιά ακόμη και μπροστά σε όλους

Δεν κρατιόντουσαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι πήγε στη Μύκονο και δεν σταματούσε τα

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ταξίδεψε στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές και δεν σταμάτησε τα "καυτά" φιλιά στις εξόδους τους, ακόμη και όταν όλοι γύρω τους, τους κοιτούσαν.

Οι δυο τους, κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί των ανέμων και απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο λόγος για την Izabel Goulart και τον αγαπημένο της Kevin Trapp. Η 34χρονη καλλονή – top model και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το δείξουν δημόσια.

Η κάμερα του «Μύκονος live tv», τους εντόπισε σε πασίγνωστο στέκι του νησιού με το μοντέλο να του δίνει "καυτά" φιλιά στο στόμα και να του ευχηθεί για τα γενέθλια του.

Στην Μύκονο βρέθηκε και ένας όμορφος άνδρας της ελληνικής showbiz ο οποίος διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα. Μοιραία, λοιπόν, κάθε φορά που ο Mr Survivor αφήνει σε κοινή θέα τους κοιλιακούς του γίνεται χαμός. Δείτε εδω τις φωτογραφίες που... τρελαίνουν.

Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz. Παραμένουν πολύ ερωτευμένοι έπειτα από 3 χρόνια έγγαμου βίου.

Ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους από τα διάφορα σχόλια.

Στις δημόσιες εμφανίσεις τους όμως, δεν τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα, απολαμβάνοντας κάθε τρυφερή στιγμή ανάμεσα τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε κοσμική παραλία της Μυκόνου να κάνουν βουτιές στη θάλασσα. Τα παιχνίδια μεταξύ τους, αλλά και τα φιλιά δεν είχαν τέλος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη και την σύζυγο του Νίκη Θωμοπούλου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2016 σε μια ρομαντική τελετή στην Ανάβυσσο.

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

undefined

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz

Αγκαλιές και φιλιά ζευγάρι Ελληνικής showbiz