Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα που στέλνει μέσα από το καμαρίνι της στο MEGA!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα που στέλνει μέσα από το καμαρίνι της στο MEGA!

Η Δανάη Μπάρκα, η ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, στέλνει μήνυμα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο insta, επαναλαμβάνοντας την λέξη work.

Η ηθοποιός αλλάζει κατεύθυνση στην καριέρα της και το Mega είναι το κανάλι στο οποίο θα δοκιμάσει την τύχη της ως παρουσιάστρια. Γι' αυτό τον λόγο το καλοκαίρι την βρίσκει σε πυρετώδη προετοιμασία με την ίδια ωστόσο να απολαμβάνει τη νέα πρόκληση. Η εκπομπή που θα αναλάβει από την νέα σεζόν θα είναι πρωινή καθημερινή και η έναρξη της θα γίνει τον Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, η εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια πρόλαβε να κάνει τις διακοπές της, μιας οι πληροφορίες λένε ότι επέστρεψε από την Μήλο, προκειμένου να ξεκινήσει η σκληρή "προπόνηση". Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία ήταν η εξής: Work,work, work!

Δανάη Μπάρκα

Πότε υπέγραψε όμως την συμφωνία της με το κανάλι του Mega η Δανάη Μπάρκα;

Στις αρχές του Ιουλίου η Δανάη Μπάρκα υπέγραψε την συμφωνία της με το κανάλι και μάλιστα ανέβασε και στον λογαριασμό της το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Απ' ότι φαίνεται η ηθοποιός θέλει να προετοιμάσει για τα καλά το κοινό και τους φίλους που την ακολουθούν, ώστε να νιώθει ασφάλεια για το νέο εγχείρημα.

Δες εδώ το βίντεο της υπογραφής

Όπως φαίνεται η φετινή χρονιά θα ανταμείψει την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου μιας και τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της φαίνεται να πηγαίνουν κατ' ευχήν. Να σας θυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν η ηθοποιός και ο -μέχρι πρότινος πρώην- σύντροφος της, Πάνος Αδαμόπουλος, τα ξαναβρήκαν. Έτσι, η Δανάη έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Το ζευγάρι είχε ήδη συμπληρώσει 6, 5 χρόνια σχέσης λίγο πριν την κρίση. Παρ'όλ' αυτά συνεχίζουν αγαπημένοι και μαζί.