Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Ελένη - «Κλαίμε παρέα, όταν το λέμε...»

Τι είπε στον αέρα της εκπομπής της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Ελένη - «Κλαίμε παρέα, όταν το λέμε...»

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και τη μητέρα της έκανε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δυο γυναίκες, γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς είχαν συνεργαστεί στο «Πρωινό Καφέ», όταν ήταν αρχισυντάκτρια της.

«Η ζωή μου στέλνει Ελένες με έναν τρόπο. Η μανούλα κάποιους στέλνει από εκεί ψηλά για να φροντίζουν πάντα. Και η Ελένη Ψωμά και η Ελενίτσα και μια φίλη από τα παλιά η Ελένη Μενεγάκη. Είμαστε σαν αδέρφια και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Της έχω πει και κλαίμε παρέα, όταν το λέμε, ότι είμαστε αδερφές.

Η μάνα μου όταν της έλεγα με ποια νομίζεις ότι μιλάω τώρα, που λες ότι με αγαπάει πάρα πολύ, μου έλεγε: “Με την Μενεγάκη καρδιά μου”. Ναι, μαμά η Μενεγάκη»,είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη. Δείτε εδώ ποια είναι η απόφαση του STAR για την παρουσιάστρια.

Ζήνα Κουτσελίνη Ελένη Μενεγάκη

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκαλύπτει το λόγο που η Ελένη γύρισε την κάμερα στην οικογένεια της - «Αν θέλεις να σου πω...»

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη και την κίνηση που έκανε στην τελευταία της εκπομπή να γυρίσει την κάμερα προς την οικογένεια της. Για ποιο λόγο το έκανε;

Η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός αποκαλύπτοντας το λόγο, βάση με τα τόσα χρόνια που την γνωρίζει και έχουν συνεργαστεί.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει το λόγο

Ζήνα Κουτσελίνη Happy Day Ελένη Μενεγάκη

«Αν θέλεις να σου πω για την Ελένη, εγώ αυτό που ένιωσα στην τελευταία της εκπομπή ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο. Ο οποίος τη λάτρεψε, την αγάπησε και την ακολούθησε. Και επειδή την γνωρίζω πολύ καλά, θεωρώ πως κάνοντας την κίνηση της κάμερας που τη γύρισε στην οικογένειά της, ήταν για να πει στο τηλεοπτικό κοινό ότι αυτή την οικογένεια μαζί σας την έκανα, μαζί με σας γέννησα τα παιδιά μου, μαζί με εσάς έκανα τον δεύτερο γάμο… Άρα ήμασταν συνοδοιπόροι μαζί σε όλο αυτό.

Και σε αυτή την τελευταία εκπομπή κάνω την υπέρβαση του εαυτού μου και σας δείχνω ό,τι μαζί δημιουργήσαμε. Αυτό είναι το μήνυμα της Ελένης, επειδή τυγχάνει να τη γνωρίζω καλά. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει

Θεωρώ όμως ότι γύρισε στον κόσμο γιατί όταν έγινε μάνα με το παιδί του Μάκη, θυμάμαι το μήνυμα που μου έστειλε, όταν της έστειλα εγώ το δικό μου μήνυμα. Μου είπε “Ζήνα, αυτήν την αγκαλιά του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια, δε ξέρω πώς να πω το ευχαριστώ. Ίσως κάποια στιγμή, βρω αυτήν την αγκαλιά και αυτή τη δύναμη να το πω”». είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Η παρουσιάστρια του STAR ανέφερε πως υπήρξε ένα άτομο που πήγε στην τελευταία εκπομπή της την αγκάλιαζε, την φιλούσε και την επόμενη ημέρα την έβριζε στην παραλία!