Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Μένιο Φουρθιώτη - Η δημόσια ανακοίνωση

Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Ευχάριστα νέα για τον Μένιο Φουρθιώτη - Η δημόσια ανακοίνωση
News 09.07.2020 16:35
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον Μένιο Φουρθιώτη. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορεί το νέο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο είναι η νέα εφημερίδα που θα εκδώσει.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου - ανακοίνωση για τον Μένιο Φουρθιώτη

Τα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS», μια νέα αποκαλυπτική εφημερίδα με πλούσιο ρεπορτάζ για την κοινωνία , την πολιτική και το παρασκήνιο με έντονα στοιχεία αποκαλυπτικού ρεπορτάζ με μια ομάδα εκλεκτών δημοσιογράφων, θα βρίσκεται από τις η Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στα περίπτερα όλης της χώρας.

Τα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS» είναι εφημερίδα, με πληθωρικό παραπολιτικό gossip, πολύ παρασκήνιο για την πολιτική και τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην χώρα, και είναι σχεδιασμένη για να είναι απολαυστικά αποκαλυπτικά ευανάγνωστη, μεστή σε περιεχόμενο αποκαλυπτικών ειδήσεων και δυναμικού ρεπορτάζ. Μια εφημερίδα που θα δίνει το παλμό του καθημερινού πυρετού της πληροφόρησης, που θα «σπάει τους κανόνες», θα ιχνηλατεί και θα αγρεύει τα γεγονότα πίσω από τα γεγονότα, ενώ θα παραμερίζει το «μακιγιαρισμένο» πρόσωπο της επικαιρότητας, χάριν της ώριμης εποπτείας των συμβάντων.

Δε για τον τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS» δεν χρειάζονται συστάσεις….. γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά και γιατί εκεί που σταματάει το ρεπορτάζ επιστρέφουν τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ με την υπογραφή του Μένιου Φουρθιώτη και μια πλειάδα εκλεκτών δημοσιογράφων.

Η νέα εφημερίδα από τον Σεπτέμβριο 2020 θα εκδίδεται σε μια χρονική περίοδο ρευστότητας στο χώρο του Τύπου και της πολιτικής, και φιλοδοξεί με το πλούσιο ρεπορτάζ και την κριτική της διάθεση, πάντα χωρίς μονομέρεια και προκατάληψη, να ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο των αποκαλυπτικών εφημερίδων, κατακτώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών.

Ευχαριστούμε

Δείτε στο instagram του Μένιου Φουρθιώτη το βίντεο που ανέβασε με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Αυτή είναι η βίλα που μένει ο Μένιος Φουρθιώτης. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό και όμορφο περιβάλλον, απολαμβάνει ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο ίδιος, όταν δεν βρίσκεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, χαλαρώνει στο σπίτι του στην Εκάλη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο σπίτι του στην Εκάλη, ενώ ακόμη περισσότερες το έδειξε στο Instagram: Πρόκειται για ένα όμορφο σπίτι, σε λιτές γραμμές, με όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες, μέσα στο πράσινο. Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, οι δυο πισίνες του.

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό:

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για την σύλληψή του - Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ο Μένιος Φουρθιώτης διαψεύδει τις φήμες ότι συνελήφθη

Share