Παντελής Παντελίδης: Ράγισε καρδιές ο αδερφός του με μια παλιά φωτογραφία - «Από μικρό παιδί μου...»

Δεν τον ξεχνούν λεπτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντελής Παντελίδης: Ράγισε καρδιές ο αδερφός του με μια παλιά φωτογραφία - «Από μικρό παιδί μου...»

Ράγισε καρδιές ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. Δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή και το σχόλιο του συγκινεί.

Η οικογένεια του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό, παρόλο που έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίο ακολουθεί τα βήματα του και ασχολείται με τη μουσική, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια παλιά φωτογραφία του Παντελή από έξοδο τους.

Στην λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε «Από μικρό παιδί μου άρεσαν πολύ τα παραμύθια...» με αποτέλεσμα να τους συγκινήσει όλους.

Να σημειώσουμε πως η εφημερίδα Real news αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη με το τροχαίο που του στοίχισε την ζωή. Πόσα είναι τα λεφτά που ζητά η φίλη και συνεπιβάτης στο τζιν, Μίνα Αρναούτη, από την οικογένεια του τραγουδιστή;

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη ακολουθεί τα βήματα του

Τα βήματα του Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως ακολουθεί ο μικρός αδερφός του, Κωνσταντίνος. Το βίντεο που δημοσίευσε στο οποίο τραγουδάει ένα από τα τραγούδια που έγραψε μόνος του.

Ο τραγουδιστής είχε τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του και προστάτευε τα δυο αδέρφια του, τόσο τον μικρότερο, όσο και τον Τριαντάφυλλο. Και με τους δυο ήταν σαν κολλητοί φίλοι.

Ο μικρότερος ωστόσο, ο Κωνσταντίνος είναι εκείνος που ακολουθεί τα χνάρια του Παντελή Παντελίδη στην μουσική. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο όπου τραγουδά το «Κάνε αυτό που θέλεις».

Παίρνοντας την κιθάρα του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ερμηνεύει το κομμάτι που έχει γράψει ο ίδιος, θυμίζοντας σε όλα τον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Στην φωνή ειδικά μοιάζουν πολύ και μόλις τον ακούσετε θα ανατριχιάσετε. Όπως ήταν επόμενο τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή.

Αυτό είναι το βίντεο του αδερφού του Παντελή Παντελίδη