Σίσσυ Χρηστίδου: Η πόζα στην πισίνα που έφερε πολλές αντιδράσεις - Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό

Όλοι της σχολίασαν με τα πιο όμορφα λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η πόζα στην πισίνα που έφερε πολλές αντιδράσεις - Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει πολλά κιλά και η φωτογραφία της με το ολόσωμο μαγιό που φορούσε το αποκάλυψε. Η παρουσιάστρια, πόζαρε μέσα στην πισίνα και έφερε πολλές αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι σχολίαζαν με τα πιο όμορφα λόγια καρδιάς.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό δίαιτα και έχει δει τεράστια αλλαγή στο σώμα της. Να πούμε βέβαια, πως πάντα ήταν, αλλά και θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, νωρίτερα μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε φορώντας ένα τέλειο ολόσωμο μαγιό.

Στην ανάρτηση της, οι followers της δεν σταμάτησαν να της σχολιάζουν με καρδιές, ενώ μερικές φίλες της θέλησαν να μάθουν και πιο είναι ο μυστικό της αλλαγής της.

Σίσσυ Χρηστίδου σώμα κιλά

Δείτε ωστόσο, ποια αυστηρή δίαιτα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου και κατάφερε να φτάσει στα 61 κιλά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με το ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό της αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της

Με ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό πόζαρε η Σίσσυ Χρηστίδου και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Η παρουσιάστρια έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες την απόφαση να χάσει κιλά και όπως φαίνεται η δίαιτα που κάνει αποδίδει καρπούς, καθώς έχει γίνει κορμάρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης και το αποδεικνύει από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση.

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις της εκπομπής της ωστόσο, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

Σίσσυ Χρηστίδου σώμα κιλά

Όπως θα δείτε εδώ η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί πολλές αντιδράσεις για τα κιλά της και συγκεκριμένα, για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. Απάντησε δημόσια κάτω από ανάρτηση της.