Βίκυ Καγιά: Κοιμήθηκε πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 - Αυτό το πρόσωπο την είχε στην αγκαλιά του

Ο λόγος για....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Κοιμήθηκε πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 - Αυτό το πρόσωπο την είχε στην αγκαλιά του

Τα γυρίσματα του GNTM 3 έχουν ξεκινήσει και η Βίκυ Καγιά με τους υπόλοιπους 3 κριτές έχουν πάρει θέσεις μάχης. Ωστόσο, οι ώρες στο πλατό είναι πολλές και η παρουσιάστρια θέλησε να κλείσει τα μάτια της και να κοιμηθεί λίγο στην αγκαλιά προσώπου από το παιχνίδι.

Η Βίκυ Καγιά και φέτος είναι έτοιμη να μας χαρίσει απίστευτες ατάκες, αλλά και να μας διδάξει τι σημαίνει μόδα. Βέβαια, αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό της και νέους συνεργάτες για να την συμπληρώνουν και να κάνουν όπως κάθε χρονιά μοναδικούς διαλόγους.

Η Ζενεβιέν Μαζαρί από τη νέα σεζόν θα έχει έναν νέο ρόλο στο παιχνίδι, αυτό του κριτή και περνάει πολύ χρόνο μαζί με την Βίκυ Καγιά.

Μάλιστα, στο Instagram της παρουσιάστριας κοιμήθηκε στην αγκαλιά της, αφού μην ξεχνάμε πως ανάμεσα τους έχουν πολύ καλές σχέσεις. Λίγες ώρες πριν από αυτή την ανάρτηση έγινε γνωστό πως πάει στην ΕΡΤ.

Βίκυ Καγιά Ζενεβιέβ Μαζαρί GNTM 3

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία στα παρασκήνια του GNTM 3 με το νέο πρόσωπο της ομάδας

Από Σεπτέμβρη ξεκινάει το GNTM 3 και οι 4 κριτές είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο Next top model της Ελλάδας. Τα γυρίσματα ωστόσο, έχουν αρχίσει και η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία από τα παρασκήνια με το νέο πρόσωπο της ομάδας της.

Νέα μέλη έχουν προστεθεί στο καινούριο κύκλο του GNTM, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου. Πρόσωπα, που για πρώτη φορά θα δούμε σε αυτούς τους ρόλους.

Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίο είναι ο coach των αγοριών μέσα στο παιχνίδι. Ήδη και ο ίδιος έχει κάνει τα πρώτα του γυρίσματα και η Βίκυ Καγιά, θέλησε να τον καλωσορίσει και επίσημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους, πόζαραν στο φακό πίσω από τις κάμερες και όπως ήταν επόμενο τα likes, όπως και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν σαν την βροχή. Δείτε ωστόσο εδώ, όσα δεν γνώριζες για τον Γιώργο Καράβα, που κάνει χαμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες του μοιράζουν εγκεφαλικά.

Βίκυ Καγιά Γιώργος Καράβας GNTM 3