Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία με το σύζυγό της και η τρυφερή εξομολόγηση

Το δημόσιο μήνυμα για τα 22 χρόνια γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία με το σύζυγό της και η τρυφερή εξομολόγηση

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια σπάνια ανάρτηση με το σύζυγό της. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία και έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος συμπληρώνουν 22 χρόνια έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο του γάμου τους, η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία με τον Ισίδωρο Κούβελο, στην οποία εκείνος της κρατά το χέρι και οι δυο τους χαμογελούν.

22 χρόνια με τις καλές και κακές στιγμές μας, με χαρές και λύπες, με τα πάνω και τα κάτω μας, μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η στη λεζάντα της. Δείτε εδώ μια συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη και ράγισε καρδιές.

Ντόρα Μπακογιάννη άνδρας

Λίγα λόγια για την προσωπική της Ντόρας Μπακογιάννη

Το 1974 παντρεύτηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη (δολοφονηθέντα το 1989 από την οργάνωση 17 Νοέμβρη), με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά: τον Κώστα και την Αλεξία. Το 1998 παντρεύτηκε τον ναυλομεσίτη και αθλητικό παράγοντα Ισίδωρο Κούβελο. Κουμπάρος στον δεύτερο γάμο ήταν ο εφοπλιστής, αθλητικός παράγοντας και πολιτικός Βαγγέλης Μαρινάκης, τον γιο του οποίου η ίδια βάφτισε.

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Ήταν πιο λαμπερή από ποτέ!

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ!

Η γνωστή πολιτικός πολύ σπάνια κάνει κοινές εμφανίσεις και μάλιστα βραδινές με τον αγαπημένο της, Ισίδωρο Κούβελο.

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Βέμπο, όπου ήταν παρόντες ξεχωριστοί καλεσμένοι, για την πρεμιέρα της παράστασης, «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια».

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο θέατρο Βέμπο έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο.

Οι δυο τους δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί χαμογελαστοί, ενώ είχαν πάρει τη θέση τους για να απολαύσουν την παράσταση. Μαζί τους ήταν και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη πολιτικός σύζυγος