Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο Άραβας που διατηρεί σχέση μετά το χωρισμό από τον Γκέντσογλου

Δείτε το πρόσωπο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο Άραβας που διατηρεί σχέση μετά το χωρισμό από τον Γκέντσογλου

27χρονος είναι ο Άραβας επιχειρηματίας που φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της Αγγελικής Ηλιάδη και διατηρούν σχέση μετά το χωρισμό της, από τον ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως αναφέρει η Espresso, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 27χρονος ονομάζεται Ιμάν, είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι και έχει το παρατσούκλι «ο Αραβας». Μάλιστα, το μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια έχει περάσει στα χέρια του μετά τα Χριστούγεννα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αγγελική Ηλιάδη με τον επιχειρηματία να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι, που είχε live ο Αγγελος Διονυσίου.

Δείτε ποιες είναι ωστόσο, σήμερα, οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη νέος σύντροφος Άραβας

Αγγελική Ηλιάδη: Επιχειρηματίας Μέσης Ανατολής ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Αγγελική Ηλιάδη προσφάτως ομολόγησε δημόσια πως υπάρχει ένας άντρας που της έκλεψε την καρδιά και η εφημερίδα Espresso αποκάλυψε σήμερα πως είναι επιχειρηματίας Μέσης Ανατολής και πολλά ακόμη.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο σύντροφος της Αγγελικής είναι 27 χρονών και ακούει στο όνομα Ιμάν. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι, όπου είναι γνωστός με το παρατσούκλι «ο Άραβας». Θέλετε και το καλύτερο;

Το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη στην περιοχή των δυτικών προαστίων είναι δικό του, συγκεκριμένα πέρασε στα χέρια του μετά τα Χριστούγεννα.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, όπου είχε ένα live ο Άγγελος Διονυσίου. Η όμορφη τραγουδίστρια και ο νεαρός συνοδός της, που έχει look hipster, έφτασαν μαζί και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Κάθισαν με φιλική παρέα και παρότι ήταν διακριτικοί όσον αφορά τις διαχυτικότητες, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους, η συμπεριφορά τους μαρτυρούσε ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Η Αγγελική έλαμπε από ευτυχία δίπλα του και όταν της έδωσαν το μικρόφωνο, ρώτησε το κοινό ποιο τραγούδι θέλει, ξεκινώντας τελικά με το παλιό σουξέ της «Τη μοναξιά φοβάμαι».

Εκείνος την καμάρωνε και φυσικά δεν παρέλειψε να της δώσει και λουλούδια. Ύστερα ο Ιμάν συνομίλησε για λίγη ώρα με άλλη παρέα ανδρών, ενώ η τραγουδίστρια μιλούσε με μια φίλη της κι έβγαζε selfies με θαυμαστές της.

Όταν εκείνος την έχασε για λίγο από το οπτικό του πεδίο, ανήσυχος την πλησίασε και άπλωσε το χέρι του, ζητώντας το δικό της και κάνοντάς της νόημα «φεύγουμε». Υπερπροστατευτικός απέναντί της, την πήρε και βγήκαν από το μαγαζί χεράκι χεράκι και με τα δάχτυλά τους μπλεγμένα. Μπήκαν στο πολυτελές τζιπ του επιχειρηματία και έφυγαν. Η Αγγελική και ο Ιμάν φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και κοιτάζονταν στα μάτια με λατρεία.