Γυναίκα χωρίς όνομα: Το «αντίο» της Μαριάννας Τουμασάτου στη σειρά του ΑΝΤ1

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναίκα χωρίς όνομα: Το «αντίο» της Μαριάννας Τουμασάτου στη σειρά του ΑΝΤ1

Στο τέλος της έφτασε η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η πρωταγωνίστρια, Μαριάννα Τουμασάτου θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στους συνεργάτες της.

Η αγαπημένη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το party που έκαναν στην παραλία με αφορμή το φινάλε και στη λεζάντα της, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της.

«Wrap πάρτυ που λένε και στο χωριό μου! Τελείωσε η @gynaikaxorisonoma! Τελείωσε ένα κεφάλαιο αγαπημένο της ζωής μου! Όμως στις σελίδες του κεφαλαίου αυτού γράφτηκαν φιλίες, έγιναν όνειρα! Γνώρισα ανθρώπους που αγάπησα, έκλεψα από τις στιγμές τους, τους κρατάω φυλαγμένους στην καρδιά μου ! Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά́!», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το τέλος της επιτυχημένης σειράς.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της Μαριάννας Τουμασάτου στη σειρά του ΑΝΤ1

Η Κάτια θα έχει ίσως το πιο συγκλονιστικό φινάλε από όλους όταν η σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα ρίξει αυλαία αφού θα έρθει γι'αυτήν η λύτρωση και η αθώωση.

Προσοχή! Παρακάτω ακολουθεί spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1, αν θέλετε να μάθετε συνεχίστε αν όχι, βγείτε γρήγορα από αυτό το άρθρο!

Από το περιοδικό TiviSirial και την Κωνσταντίνα Γαρδέλη

Αυτό είναι το φινάλε της Κάτιας στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Η Κάτια επίσης είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της. Σε νεαρή ηλικία ήταν μόνη και με ένα μωρό στην αγκαλιά. Το άφησε στο ίδρυμα για λίγο και της είπαν ότι πέθανε. Παντρεύτηκε τον Δημήτρη, αλλά και το δεύτερο παιδί που απέκτησε, ο Αλέξης, χάθηκε και θεώρησε υπαίτια τη Μαρίνα που μέχρι τότε δεν γνώριζε ότι είναι κόρη της. Συνέβησαν πολλά ανάμεσά τους και όταν έμαθε την αλήθεια, είχε να αντιμετωπίσει την αμνησία, τον Νίκο που την κακοποιούσε και τη Μάρθα που ήθελε να τη σκοτώσει.

Δείτε εδώ τα επεισόδια της σειράς γι'αυτή την εβδομάδα πριν τα παίξει ο ΑΝΤ1

Βρέθηκε όμως στον δρόμο της ο Αργύρης και αποτέλεσε τη σανίδα σωτηρίας της αλλά και τον άνθρωπο που θα ερωτευόταν βαθιά. Η απροσδόκητη εμφάνιση του γιου του Γιάννη όμως, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, αλλά και της πρώην γυναίκας του Εύας, ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω. Η Εύα και ο Γιάννης θα προσπαθήσουν με κάθε δόλιο τρόπο να πετύχουν τον σκοπό τους. Και αυτός δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που παραμονεύει. Η Μάρθα ενοχοποιεί την Κάτια για τον φόνο του Νίκου και εκείνη συλλαμβάνεται. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη φυλακή και θα τα καταφέρει. Η Εύα και ο Γιάννης θα φύγουν μακριά τους όταν όλα μαθευτούν και Κάτια και Αργύρης θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.