Αποκάλυψη: Αυτό είναι το "μυστικό" της Ελένης για τις λαμπερές φωτογραφίες που δημοσιεύει

Δεν κάνει επεξεργασία αλλά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το

Στην πανέμορφη Άνδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια της. Μάλιστα, ήδη έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Όπως αυτές, στις οποίες μας αποκάλυψε και το "μυστικό" της που τις κάνει λαμπερες.

Η παρουσιάστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλουες πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες της, λες και τις έχει τραβήξει φωτογράφος, με αποτέλεσμα πολλοί θαυμαστές της να την ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό της.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να το αποκαλύψει! Δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της από τον κήπο του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε «...και ένα ευχαριστώ στο αξεπέραστο φως της χώρας μας , γιατί όλες οι φώτο που βλέπετε έχουν φυσικό φωτισμό...τον ήλιο μας! Καλημέρα σε όλους».

Η Ελένη Μενεγάκη, ακόμη και στην εκπομπή της αγαπούσε το φως και για αυτό είχαν βάλει πολλά φώτα να πέφτουν στο πλατό της.

Νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε σε μια φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου, από το Γύθειο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια της.

Δείτε και φωτογραφία της Ελένης από την Άνδρο χωρίς το "μυστικό" της στο πρόσωπο

Μετά το τέλος της από τον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά τους για το αγαπημένο τους νησί την Άνδρο! Μόλις εχθές, αργά το μεσημέρι βρέθηκαν ξανά στα σοκάκια που τόσο λατρεύουν και... η πρώτη έξοδος του ζευγαριού ήταν σε θερινό σινεμά.

Η Ελένη Μενεγάκη πλέον μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα καθημερινά, από την ζωή της, με τον κόσμο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram (δείτε τι ανέβασε εχθές). Έτσι η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το αγαπημένο της θερινό σινεμά στο νησί.

Δείτε την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη: