Ελένη: Έκανε την αποκάλυψη από Άνδρο - «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας...»

Ευχάριστα τα νέα μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Έκανε την αποκάλυψη από Άνδρο - «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας...»

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την Άνδρο, όπου κάνει τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως ανανεώνει το ραντεβού της με αγαπημένη εταιρία, με την οποία συνεργάζεται χρόνια.

Μπορεί η Ελένη πλέον να μην βρίσκεται στο χώρο της παρουσίασης, ωστόσο συνεχίζει με την αγαπημένη εταιρία L'oreal Paris και θα είναι πρόσωπο των προϊόντων της.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν αναχωρήσει για το νησί και έγραψε στη λεζάντα της:

«Αυτες οι φωτο ειναι τραβηγμενες μια μερα πριν φυγω απο Αθηνα απο τον @sir_stathis αφου βεβαια περασα απο τα χερια της @larou1 με το αγαπημενο μου μακιγιαζ και φυσικα με την @katerina_louvari που φροντισε τα μαλλια μου ! Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για τα γυρισματα της νεας καμπανιας της #lorealparisgr σε λιγες μερες!». Δείτε εδώ ωστόσο, πως μια κομμώτρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το "μυστικό" της Ελένης για τις λαμπερές φωτογραφίες που δημοσιεύει

Στην πανέμορφη Άνδρο όπως είπαμε βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια της. Μάλιστα, ήδη έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Όπως αυτές, στις οποίες μας αποκάλυψε και το "μυστικό" της που τις κάνει λαμπερες.

Η παρουσιάστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλουες πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες της, λες και τις έχει τραβήξει φωτογράφος, με αποτέλεσμα πολλοί θαυμαστές της να την ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό της.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να το αποκαλύψει! Δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της από τον κήπο του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε «...και ένα ευχαριστώ στο αξεπέραστο φως της χώρας μας , γιατί όλες οι φώτο που βλέπετε έχουν φυσικό φωτισμό...τον ήλιο μας! Καλημέρα σε όλους».

Η Ελένη Μενεγάκη, ακόμη και στην εκπομπή της αγαπούσε το φως και για αυτό είχαν βάλει πολλά φώτα να πέφτουν στο πλατό της.

Νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε σε μια φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου, από το Γύθειο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια της.