Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Απίστευτες αποκαλύψεις για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερτ - «Χρησιμοποίησα το αίμα από το δάχτυλό μου...»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Απίστευτες αποκαλύψεις για Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερτ - «Χρησιμοποίησα το αίμα από το δάχτυλό μου...»
News 10.07.2020 17:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πανικός γίνεται με τις αποκαλύψεις στην δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ όπου συνεχίζεται για τρίτη ημέρα. Οι πληροφορίες είναι ανατριχιάστικες, όπως το γεγονός ότι ο ηθοποιός χρησιμοποίησε το αίμα του για να αφήσει μήνυμα στην πρώην σύζυγό του.

Ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε στο δικαστήριο συγκεκριμένα, ότι χρησιμοποίησε το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του για να γράψει ένα μήνυμα με αίμα κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά με την Άμπερ Χερντ σε ταξίδι τους στην Αυστραλία.

Τζόνι Ντεπ Άμπερ Χερτ διαζύγιο

«Είχατε βυθίσει το τραυματισμένο δάχτυλό σας σε μπογιά για να γράψετε τα γκράφιτι;» ρώτησε η δικηγόρος και ο ηθοποιός απάντησε: «Άρχισα να χρησιμοποιώ το αίμα από το δάχτυλό μου».

Στη δημοσιότητα να πούμε πως βγήκε το βίντεο όπου ο ηθοποιός σπάει ένα μπουκάλι δίπλα από τη σύζυγό του και βρίζει.

Τζόνι Ντεπ: Σοκ με τις νέες αποκαλύψεις για την Άμπερ Χερντ - «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χωρισμό , Τζόνι Ντεπ, από την σύζυγο του, Άμπερ Χερντ. Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ. «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε», φαίνεται πως γράφει σε μήνυμα του ο ηθοποιός.

Ο Τζόνι Ντεπ, κατηγορεί τους εκδότες της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον, για ένα άρθρο όπου έλεγε πως την κακοποιούσε. Σε μια προδικαστική ακρόαση την Τετάρτη, ο δικαστής άκουσε πως περίπου 70.000 μηνύματα κοινοποιήθηκαν «τυχαία» στους κατηγορούμενος από την πρώην νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τις εφημερίδες News Group, τα συγκεκριμένα μηνύματα περιελάμβαναν κείμενα που στάλθηκαν στον ηθοποιό Πολ Μπετάνι, τον Νοέμβριο του 2013, στα οποία ο ηθοποιός έγραφε: «Ας κάψουμε την Άμπερ». Επίσης, «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε! Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ πως έχει πεθάνει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε κανένα από τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύφθηκαν που να υποστηρίζουν την άποψη της ΄Άμπερ Χερντ πως ήταν βίαιος απέναντι της. «Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ένα κείμενο ή ένα mail, ένα έγγραφο, όπου ο ηθοποιός να λέει: ‘Χτύπησα την Χερντ’ ή ‘την χτύπησα σε πολλές περιπτώσεις’».

Σοκ και με τις φωτογραφίες του που δημοσιεύθηκαν πριν αρκετούς μήνες, όπου το κορμί του είναι σκελετωμένο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δικαίωση για τον Τζόνι Ντεπ - Κέρδισε τη δίκη απέναντι στην πρώην του

Τζόνι Ντεπ: Οι φωτογραφίες με την σκελετωμένη εικόνα του που προκάλεσαν ανησυχία

Share