Το Κόκκινο Ποτάμι: Θα σπάσει η καρδιά σας στο τελευταίο επεισόδιο - «Τα γεγονότα είναι αβάσταχτα...»

Φοβερό spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Κόκκινο Ποτάμι: Θα σπάσει η καρδιά σας στο τελευταίο επεισόδιο - «Τα γεγονότα είναι αβάσταχτα...»

Πρόκειται να σπάσει η καρδιά σας στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Την αποκάλυψη έκανε πρωταγωνιστής και μάλιστα, με λεπτομέρειες. «Τα γεγονότα είναι αβάσταχτα», λέει.

Συγκεκριμένα, συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τον Πάνο Ζόγκα παραχώρησε ο Αργύρης Πανταζάρας. και μίλησε για το μεγάλο φινάλε.

Το Κόκκινο Ποτάμι Αργύρης Πανταζάρας

Το Κόκκινο Ποτάμι τελειώνει;

Ναι, λίγο ακόμα. Έρχεται ένα τέλος που θα σπάσει την καρδιά μας. Το Κόκκινο Ποτάμι είναι ένα πρωτοφανές γεγονός. Αυτή η τηλεοπτική σειρά είναι σαν να γυρίσαμε 30 ταινίες μέσα σε έναν χρόνο. Η ιστορία, τα λόγια και τα γεγονότα είναι δυσβάσταχτα για τους θεατές. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε τη δουλειά μας καλά. Η καρδιά και το στομάχι σφίγγονται και σε εμάς που το έχουμε ήδη γυρίσει. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο δώρο στον θεατή, στον εαυτό μας και στην ιστορία μας με αυτό το σίριαλ. Ενεργοποιούμε συναισθήματα και αξίες. Ελπίζω να πήραν το μήνυμα των θεατών οι παραγωγοί και να επενδύουν σε αυτή την κατεύθυνση. Ο Μανουσάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου. Εύκολα θα ξαναγίνουν επιτυχίες, την αγάπη όμως δεν την κερδίζεις εύκολα. Η Σοφία νεκρή λίγο πριν το τέλος.

Ανατριχιαστική μαρτυρία για το Κόκκινο Ποτάμι: "Με χτυπούσε και έκανε εμετό"

Μια απίστευτη μαρτυρία έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες για ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της σειράς Κόκκινο Ποτάμι με ηθοποιό να δηλώνει πως σε μια σκηνή κάθε φορά που τον χτυπούσε ο συνεργάτης του σταματούσε για να κάνει εμετό.

Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Άκη Φωτόπουλο για τις σκληρές εικόνες βασανισμού και δολοφονίας του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους.

Η ανατριχιαστική μαρτυρία για το Κόκκινο Ποτάμι

«Ο Μανούσος μού ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή. Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ’ όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Στέφανος Κυριακίδης.

Επίσης, ο Στέφανος Κυριακίδης σχολίασε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του όταν επέστρεψε στο σπίτι. «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Όντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. «Γλυκοβασανίστηκα», της είπα».

«Είμαι ευγνώμων για όλη αυτήν τη σκηνή, την οποία την δουλέψαμε πολύ με τον Μανουσάκη. Αισθανόμουν γήινος όταν με δέρνανε και δεν αισθάνθηκα τίποτα όταν με σταυρώνανε. Ο Θεόκλητος είναι για μένα το τέλος του Ποντιακού Ελληνισμού». Δείτε εδώ την σκηνή που πεθαίνει ο Θεόκλητος