Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από το MEGA - Η ανακοίνωση στο φινάλε της εκπομπής

Πότε θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από το MEGA - Η ανακοίνωση στο φινάλε της εκπομπής

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε και την ανακοίνωση στο φινάλε, για την επιστροφή του στο κανάλι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τίτλους τέλους για το καλοκαίρι έριξε το Live News και ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του αλλά και τους συνεργάτες του με τα πιο όμορφα λόγια.

Όπως ενημέρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κλείσιμο της εκπομπής, το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό ανανεώνεται για τις 24 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του Νίκου Ευαγελάτου στο Mega

«Θανάση Μαυρίδη σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα, για την πολύτιμη βοήθεια όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι 24 Αυγούστου θα είμαστε όλοι πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Live News.»

Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε και στους αποχαιρετισμούς δεν είμαι πολύ καλός. Θέλω να πω μόνο ότι όλο αυτό το διάστημα, που δεν είναι μεγάλο, τον Φεβρουάριο βγήκε το Mega στον αέρα, ήταν ένα διάστημα πολύ ιδιαίτερο για όλη τη χώρα».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πολύτιμο μας δώσατε. Μας δώσατε την εμπιστοσύνη σας στην ενημέρωση και τον χρόνο σας. Πραγματικά πολύτιμο. Ανεκτίμητο θα έλεγα. Προσπαθήσαμε όλοι, εμένα βλέπετε, πολλοί άλλοι, να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι με την αμέριστη στήριξη του ιδιοκτήτη του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Της διοίκησης, της διεύθυνσης όλων. Είχαμε αυτό το αποτέλεσμα για να έχουμε αυτή την ευγνωμοσύνη για ότι συνέβη αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε πολύ και εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, 24 Αυγούστου για να τα πούμε ξανά» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Βέβαια, οι διακοπές του Νίκου Ευαγγελάτου έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε το απίστευτο βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από το κάμπριο.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το απίστευτο στο Mega

Ο Νίκος Ευαγγελάτος τρέλανε το Mega με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 17/6 αφού τα ποσοστά του αφάνισαν τον ανταγωνισμό!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έκανε νούμερα ρεκόρ για το κανάλι αφού στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι το 16,7% με συγκλονιστικά τέταρτα: 20,4-19-16-15,5-12,5.

Να σημειωθεί πως το κανάλι γενικά δεν έχει δυνατά προγράμματα από άποψη ποσοστών στις ζώνες του γι αυτό και είναι άξιο που ο Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε να ξεπεράσει στην ώρα του τους ανταγωνιστές του! Το Live news είναι ένα από τα πιο καλοστημένα προγράμματα του σταθμού κι αυτό φαίνεται από την απήχηση που έχει στον κόσμο.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 16,7
  • ALPHA: Deal 11,0
  • STAR: Elif 8,9
  • ΣΚΑΙ: Φτερωτός θεός 10,9
  • STAR: Τροχός της Τύχης 22,2
  • ΑΝΤ1: Still standing 14,1
  • OPEN: Η νύφη το έσκασε 8,1
  • Mega: Live news 16,7

Δείτε εδώ και μια έκτακτη ανακοίνωση που αφορά το κανάλι!