Λάκης Παπαδόπουλος: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του - Φόρεσε τα χακί

Στο πρόσωπο μοιάζουν πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Παπαδόπουλος: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος του - Φόρεσε τα χακί

Τα χακί φόρεσε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Λάκη Παπαδόπουλου. Ο Άγγελος έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του στο πρόσωπο.

Ο Άγγελος, είναι ο μοναχογιός του Λάκη Παπαδόπουλο και της συζύγου του, Κατερίνας Παπαδοπούλου για αυτό και του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και βρίσκονται κάθε λεπτό στο πλευρό του.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, κλήθηκε να υπηρετήσει τη μάνα πατρίδα και να εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία. Και οι δυο τους γονείς, ήταν πολύ υπερήφανοι και δημοσίευσαν στα social media φωτογραφία από την όμορφη ημέρα.

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook από την ημέρα που πήγαν να τον δουν οικογενειακά στον Βόλο και να τον καμαρώσουν φορώντας τα χακί. Στα χακί είχε ντυθεί και αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής.

Λάκης Παπαδόπουλος γιος

Ο Λάκης Παπαδοπούλος είχε μιλήσει για το σημάδι στο πρόσωπο του

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είχε μιλήσει για πρώτη φορά στη Σάσα Σταμάτη και στο Πρωινό πριν από περίπου 4 χρόνια για το σημάδι που έχει στο πρόσωπο αλλά και το bullying που είχε δεχτεί όταν ήταν παιδί!

Ο τραγουδιστής είπε στη δημοσιογράφο: «Είναι ένα σημάδι που έχω εκ γενετής. Λέγεται σημάδι του Αγίου Συμεών και όπως έχεις μια ελιά, έτσι έχεις κι αυτό. Εμένα είναι από εδώ (σ.σ. το στόμα) και φτάνει μέχρι το λαιμό. Άλλα παιδιά το έχουν αλλού».

Όσο για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο τόνισε: «Bullying σε παιδική ηλικία έχω δεχτεί για το σημάδι που έχω» και πρόσθεσε πως τα άλλα παιδιά τον φώναζαν: «Κοκκινοχείλη, βλάκα», όπως εξομολογήθηκε.