Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές με τον Σάκη Ρουβά εκτός Αθηνών και το σχόλιο - «Παίζω με τα νεύρα όσων...»

Οι μαγικές στιγμές του ζευγαριού και το τρολάρισμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Οι διακοπές με τον Σάκη Ρουβά εκτός Αθηνών και το σχόλιο - «Παίζω με τα νεύρα όσων...»

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν εκτός Αθηνών, απολαμβάνουν η Κάτια Ζυγούλη και ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς. Μάλιστα, το μοντέλο θέλησε να τον τρολάρει δημόσια, αλλά και να αφήσει ένα σχόλιο με αφορμή τις αναρτήσεις της.

Έχοντας ξεκινήσει καθημερινή γυμναστική στη φύση την περίοδο της καραντίνας, την συνεχίζουν και μέχρι σήμερα, ακόμη και όταν απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε νησί της Ελλάδας.

Τι και αν πήγαν για ξεκούραση, το έριξαν στο περπάτημα, ωστόσο άξιζε, αφού έφτασαν σε μια μαγική παραλία, όπως μας έδειξε η Κάτια Ζυγούλη, μέσα απόν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βέβαια, δεν δίστασε και να τον τρολάρει δημόσια, καθώς όσο περπατούσαν τον άφησε κατά πολύ πίσω της και με ένα βίντεο της, μας έδειξε την απόσταση που είχαν.

Ενώ, στο τέλος της βόλτα τους, έγραψε ένα σχόλιο λέγοντας έχει μια υποψία ότι παίζει με τα νεύρα όσων εργάζονται ακόμη. Να πούμε πως πριν πάνε διακοπές, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου δεν... φορούσε ρούχα.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς  διακοπές

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη πήγαν διακοπές μια ημέρα πριν την προβολή της εκπομπή της με καλεσμένη έκπληξη

Η ανακοίνωση

Το μόντελινγκ είναι συνώνυμο με τη γοητεία. Όμως, η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά γνωρίζουν καλά πόσο γοητευτική είναι τελικά η δουλειά του μοντέλου;

Ποια είναι τα πρότυπα ομορφιάς σήμερα και πόσο σημασία έχει τώρα η έννοια της διαφορετικότητας; Στα ερωτήματα αυτά απαντάει η εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» με την Κάτια Ζυγούλη, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης ανατρέχει στις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ενώ η Κάτια Ζυγούλη και η Βίκυ Καγιά μοιράζονται απόψεις για τον ανταγωνισμό των μοντέλων στον ελληνικό χώρο της μόδας.

Δείτε, επίσης, εδω: Είναι επίσημο! Από τον ALPHA πάει ΕΡΤ!

Η Βίκυ Καγιά καλεσμένη στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη συνομιλεί με την Έστερ Μαστρογιάννη για τις πιο σκληρές πλευρές ενός λαμπερού επαγγέλματος, ενώ η Δομινίκη Grnova σημειώνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει τον κόσμο του μόντελινγκ η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στον οίκο Parthenis, η Ορσαλία Παρθένη μιλάει για τα διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν τώρα, ενώ ο Mike Vasilakis εξηγεί πώς μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη μεγάλη του αγάπη, το skate, και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον εγχώριο αλλά και διεθνή χώρο του μόντελινγκ.