Πάολα: Ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία - Τι συνέβη;

Πριν από περίπου ένα μήνα έκανε πρεμιέρα η Πάολα με τον Νίκο Κουρκούλη στο νυχτερινό κέντρο, Teatro και κάθε ημέρα εμφάνισης τους, έκαναν χαμό με το που έβγαιναν στην πίστα, ενώ όλο το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ωστόσο, χθες, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το τέλος με μια φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, λόγω καλοκαιριού οι εμφανίσεις τους, φτάνουν στο τέλος τους. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, πριν κλείσουν λόγω της πανδημίας, ήταν από τα πιο δυνατά "ζευγάρια" στη νυχτερινή ζωή.

Χθες, η Πάολα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την αφίσα τους όπου ανακοίνωσε πως έχουν ακόμη δυο εμφανίσεις πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, τουλάχιστον για φέτος.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον Νίκου Κουρκούλη θα τους δούμε για ακόμη δυο φορές. Στις 11/7 αλλά και στις 18/7 δηλαδή, το άλλο Σάββατο. Δείτε εδώ, το χαμό που έκαναν οι δυο τραγουδιστές στη μεγάλη τους πρεμιέρα στο Teatro.

Πάολα: Άναψαν φωτιές για χάρη της πάνω στην πίστα λίγο πριν το τέλος

Φωτιές άναψαν για χάρη της Πάολα πάνω στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε μια από τις επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια, για ακόμη μια φορά τρέλανε με την σκηνική της παρουσία και το ροζ συνολάκι της.

Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της μουσικής σκηνής και όχι άδικα. Κάθε φορά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει γεμίζει από τον κόσμο που θέλει να την απολαύσει.

Μια από τις βραδιές που ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε, οι υπεύθυνοι άναψαν για χάρη της φωτιές λόγω του σκηνικού που είχε φτιάξει.

Μια φωτογραφία από την συγκεκριμένη στιγμή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ, συγκλονιστικό βίντεο της Πάολα από την πιο ανατριχιαστική στιγμή της βραδιάς. Σίστηκε όλο το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει.