Ολυμπία Χοψονίδου: "Έλαμπε" στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη - Με μίνι μπλούζα φόρεμα και λευκές γόβες

Τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου:

Στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σπανούλη "έλαμπε" η Ολυμπία Χοψονίδου στη δημόσια έξοδο που πραγματοποίησαν χθες το βράδυ. Το μοντέλο, επέλεξε να φορέσει μια απίστευτη μπλούζα - φόρεμα, την οποία συνδύασε με λευκές γόβες.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύει, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο να περάσει μόνο του, έτσι ώστε να παραμένει και ζωντανός ο έρωτας του.

Έτσι λοιπόν, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, άφησαν για λίγο στο σπίτι τα αγγελούδια τους και απόλαυσαν το κοκτέιλ τους σε αγαπημένο στέκι στη Βουλιαγμένη μαζί με φίλους.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον μπασκετμπολίστα Dusan Vukcevic και την καλλονή σύζυγό του Jade Cicak. Δείτε ωστόσο το «ατύχημα» που έγινε στο σπίτι τους.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης

"Αναστέναξε" η παραλία με το σώμα του Βασίλη Σπανούλη - Πήγε μαζί με την Χοψονίδου και τα παιδιά για μπάνιο και όλοι κοιτούσαν αυτόν

Για μπάνιο πήγε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους και... μια ολόκληρη παραλία "αναστέναξε" στο πέρασμα του μπασκετμπολίστα. Ο Βασίλης διατηρεί ένα υπέροχο και καλογυμνασμένο σώμα και δεν ήταν δυνατόν να μην τον κοιτάνε όλοι...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι στις χαλαρές του στιγμές. Ήταν κοινωνικοί, έπαιζαν με τα παιδιά και συζητούσαν. Έμεινα μέχρι αργά το απόγευμα και μετά πήγαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής του Καβουρίου να δειπνήσουν.

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου από την παραλία

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Σαν σήμερα έγινε ο γάμος τους - Η απίστευτη φωτογραφία

Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης Χοψονίδου Ολυμπία παραλία