Ράγισε καρδιές η Νατάσα Σκαφίδα - «Σήμερα είναι η μέρα που σε χάσαμε»

Ο θάνατος που την "τσάκισε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Νατάσα Σκαφίδα - «Σήμερα είναι η μέρα που σε χάσαμε»

Ράγισε καρδιές η Νατάσα Σκαφίδα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μίλησε για έναν θάνατο που την "τσάκισε" ψυχολογικά πριν από λίγο καιρό.

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή, η οποία είναι ενεργή στα social media, αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου της παππού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο πριν.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Νατάσας Σκαφίδα που ράγισε καρδιές

Με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράστηκε μια φωτογραφία του και έγραψε:

«Σήμερα είναι η μέρα που σε χάσαμε για πάντα πριν από ένα χρόνο παππούλη μου καλέ. Πάντα έτσι θα σε θυμάμαι με το χαμογελάκι σου και το καπελάκι σου. Σε σκέφτομαι συνέχεια, εύχομαι να μας βλέπεις και να χαμογελάς αγάπη μου. Σε λατρεύω, στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος στηρίζει πάντα τη σύζυγό του, έσπευσε να απαντήσει στην εν λόγω ανάρτηση, γράφοντας: «Kάποιες φορές η ζωή είναι πολύ άδικη. Να θυμάσαι πάντα πόσο σας αγαπούσε και πόσο τυχερή ήσουν που τον έζησες και ήταν δίπλα σου. Σ’ αγαπάω!». Δείτε εδώ τι είχε γράψει ένα χρόνο πριν.

Νατάσα Σκαφιδά θάνατος παππού

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά τους!

Η Νατάσα Σκαφίδα "ανέβασε" στο instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον Γιάννη Βαρδή και τα παιδιά τους!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια!

Η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μετά και την έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια!

Η σύζυγος του τραγουδιστή μάλιστα πόσταρε και μία οικογενειακή φωτογραφία στο instagram, όπου όλοι μαζί παίζουν στην παιδική χαρά!

Δείτε τους!