Θρήνος - Πέθανε θρύλος του ποδοσφαίρου

Θλίψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε θρύλος του ποδοσφαίρου

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Τζακ Τσάρλτον ένας από τους θρύλους του ποδοσφαίρου της Βρετανίας. Σύμφωνα με την οικογένειά του «έφυγε» ήρεμα έχοντας δίπλα του στενούς του συγγενείς. Επικρατεί θρήνος.

Ο Τζάκι Τσάρλτον ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Μπόμπι Τσάρλτον με τον οποίο μεγαλούργησαν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966.

Τζακ Τσάρλτον πέθανε

Ο Τσάρλτον μεγαλούργησε και με τη φανέλα τη Λιντς με την οποία έπαιξε συνολικά 773 φορές στα 23 χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σύμφωνα με τους ιστορικούς του ποδοσφαίρου ο Τσάρλτον ήταν ίσως ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην ιστορία. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε 24χρονος ηθοποιός.

Θρήνος - Πέθανε νεαρός ποδοσφαιριστής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού, με την είδηση πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Ζόζεφ Μπουασέ, πέθανε σε ηλικία 21 ετών, μετά από ξαφνική ανακοπή καρδιάς, σκορπώντας τη θλίψη σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Το βράδυ της Κυριακής (24/05) ο πρώην παίκτης των ακαδημιών της Ρόμα έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Ο Μπουασέ δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των «τζιαλορόσι», ωστόσο ήταν υπό δοκιμή για ενάμισι χρόνο στον σύλλογο.

Σοκ έχει προκαλέσει και η είδηση του θανάτου του Νίκου Δίγκα - Χαρδαλιά. Δείτε εδώ τις πληροφορίες για τον χαμό του.

Με την ομάδα Νέων της Ρόμα, κατέγραψε 11 συμμετοχές και στη συνέχεια πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του, με την ομάδα της Βιτσέντσα στη Serie B. Τον περασμένο Φεβρουάριο, φόρεσε τη φανέλα της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ της Ρουμανίας.

Ζόζεφ Μπουασέ θάνατος

Πηγή: protothema.gr