Ιωάννα Μαλέσκου: Πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή της - Το casting θα κρίνει αν ενταχθεί η όχι

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή της - Το casting θα κρίνει αν ενταχθεί η όχι

Ένα πρόσωπο έκπληξη υπάρχει περίπτωση να δούμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, αν τελικά περάσει από το casting από το οποίο είναι σήμερα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΚΡΗΤΗTV που λέει ότι τελείωσε η συνεργασία τους με την παρουσιάστρια, είναι έτοιμη να ανέβει στην Αθήνα μόνιμα για την εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ.

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»,ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ένα πρόσωπο το οποίο περνάει σήμερα από δοκιμαστικό και αν αρέσει στους ιθύνοντες θα τον εντάξουν στην εκπομπή της.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος έχει εμπειρία πάνω στο τηλεοπτικό κομμάτι.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου: Πρόσωπο έκπληξη ανάμεσα στους 3 άντρες που πέρασαν δοκιμαστικό για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ το πρωί της Τρίτης αποκάλυψε ποιοι 3 άντρες πέρασαν το Σαββατοκύριακο από δοκιμαστικό για τη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως το όνομα ενός από αυτούς ήταν τεράστια έκπληξη.

Η παρουσιάστρια κατέφθασε το Σάββατο στην Αθήνα και έπεσαν οι υπογραφές με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου!Οι ετοιμασίες για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στο κανάλι του Φαλήρου συνεχίζονται και τα δοκιμαστικά ξεκίνησαν. Τρεις από τους άνδρες που πέρασαν από δοκιμαστικό, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου, είναι οι Βαγγέλης Σερίφης, Αλέξης Παππά και Παναγιώτης Χατζηδάκης.

οι άντρες που πέρασαν από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Έκπληξη προξένησε το όνομα του συζύγου της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλη Σερίφη! (δείτε φωτογραφίες από τρυφερές τους στιγμές εδώ)